Ніж Mr. Blade Astris Black

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 105

Ніж Mr. Blade Astris Black

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

4 800

4 080

Немає в наявності

23

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Неймовірна ціна на Модель Astris в Mr. Blade - це тонкий витончений складаний ніж з агресивним мечем. На висоті складання припасування та обробка, де потрібно зняті фаски та зроблені вибірки – ергономіка на висоті. Що стосується механіки, осьовий вузол реалізований з використанням підшипників, тому розкриття чітке, плавне та передбачуване, само собою ніяких люфтів при цьому немає і бути не може. Цей фолдер стильний представник сучасних міських ножів, підійде для щоденного носіння і виконання різних робіт середнього ступеня тяжкості.

Клинок ножа виготовлений з американської інструментальної сталі D2 , що зарекомендувала себе, як добре збалансована, що дозволяє клинку агресивно різати і добре утримувати гостроту ріжучої кромки.

Вполне классическим образом сработана рукоять ножа Astris Black. Основой служат стальные лайнеры, разделённые бэкспейсером, сверху крепятся накладки из ребристого и цепкого стеклотекстолита G-10. Торцы накладок скруглены, имеется выборка, позволяющая с удобством цеплять шпенёк. Интересным образом выполнен металлический бэкспейсер, он выступает за границы плашек, образуя таким образом ударное навершие, есть в нём и отверстие для крепления темляка правда несколько необычной формы - плоское и вытянутое. Клипса в цвет клинку чёрная крепится к рукояти одним винтом, установить её можно справа или слева, нож в кармане располагается острием вверх.

Замок Liner Lock - один із сталевих лайнерів замикає клинок у відкритому стані і не дає йому скластися під час роботи.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 18
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 105
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».