Ніж Mr. Blade Convair Tan

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 108

Ніж Mr. Blade Convair Tan

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

4 046

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Mr. Blade Convair Tan

новий складаний ніж від компанії "Mr. Blade". Тактичний дизайн це перше на що звертаєш увагу при вигляді Конвэйр Тен. Кутасті форми надають ножу не типовий сучасний вигляд. Виробник позиціонує дану модель як універсальний інструмент, придатний до будь-яких робіт. Відмінною особливістю Mr. Blade Convair Tan є наявність підшипника між клинком та руків'ям, який дозволяє плавно і чітко розкрити ніж в лічені секунди.

Сталь клинка Convair Tan

Сталь D2, як правило, використовується при виробництві дорогих ножів високої якості. D-2 це хороший рез та утримання гостроти, а найближчий аналог цієї сталі - Х12МФ. Варто відзначити, що після роботи в агресивному середовищі ніж варто протирати насухо.

Клинок ножа Mr. Blade Convair Tan

Профіль клинка близький до класичного drop point, але від класики в ньому залишилося мало, це до кращого. Нове завжди цікаво і привабливо. Головна фішка цієї моделі - складна геометрія клинка, яка забезпечує можливість вирішення широкого спектру завдань. Перша половина клинка призначена для точної і тонкої роботи, а друга для більш грубих і важких завдань. Щоб розкрити ніж на клинку є великий шпенек, який можна розпізнати перебуваючи в рукавичках і звичайно плавець, це все-таки фліппер на підшипниках.

Рукоять ножа Mr. Blade Convair Tan

Рукоятка з тактичного скло-текстоліту G10 має шорстку поверхню, що забезпечує ефект "прилипання" ножа до руки в процесі роботи. Глибока виїмка під пальцями і виступ у тильній частині забезпечують повний контроль над ножем. За межі плашок виходить бэкспейсер, відкриваючи темлячное отвір, поруч розташовані посадочні місця під кліпсу. Вона може бути встановлена як лівої так і правої сторони рукояті ножа Mr. Blade Convair Tan. Однією з особливостей, яку неможливо не відзначити - прямий шліц на осьовому гвинті, яким можна регулювати ніж. В основі конструкції лежать сталеві лайнери, які забезпечують необхідну жорсткість і міцність.

Замок Liner Lock

Один з найбільш зручних замків використовуються в ножах є Liner Lock. Замикаючим елементом такої конструкції служить пружна пластина лайнера - звідси й назва. Переважна більшість флипперов оснащуються саме таким замком або його прямими аналогами бо він відносно простий у виробництві і надійний у використанні, а механізм роботи інтуїтивно зрозумілий.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 25
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 108
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».