Ніж Mr. Blade Ferat Stonewash

1 відгук

Код:  71692965

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 105

Ніж Mr. Blade Ferat Stonewash

1 відгук

Код:  71692965

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

3 154

Немає в наявності

32

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Прогресивний інноваційний дизайн, високоякісні матеріали та плавний, добре контрольований різ – ось основні переваги тактичного складаного ножа "Ferat" (Ферат) компанії Mr. Blade (Містер Блейд). Ніж має кілька цікавих деталей, про які варто сказати окремо. Клинок кинджального типу має фальшлез на обусі. Для миттєвого відкривання використовується односторонній шпінок. У розкритому положенні ніж жорстко фіксується за допомогою механічного запобіжника, довільне складання в процесі виключається. У складеному стані, рукоять ножа має кутові виступи, які можуть використовуватися як ударні елементи.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 21
Товщина клинка, мм
  • 3.6
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 105
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрей Живитько
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    Прекрасный повседневный инструмент

    Переваги:
    Крепкий, увесестый, позволяет выполнять хороший спектр работ. Замок с фиксатором - одна из самых необходимых вещей в складном ноже . В этом экземпляре всё выполнено на уровне .
    Недоліки:
    Не обнаружено

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».