Пневматичний пістолет EKOL ES P66

1 відгук

Код:  71693061

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет EKOL ES P66

1 відгук

Код:  71693061

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

3 740

Є в наявності

13

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Купити пневматичний пістолет в інтернеті досить просто якщо знати, яка модель зроблена якісно і буде служити вірою і правдою. EKOL ES P66 – пневматичний пістолет СО2 від турецької компанії Voltran. Пістолет важить 680 грам, корпус виконаний з ударостійкого полімеру (пластику), а рама затвора - з металевого сплаву. EKOL ES P66 має мінімум рухомих частин (без блоубека), що не робить його "брязкальцем" у чоловічих руках.

Джерелом енергії для стрільби в пістолеті EKOL ES P66 є 12-грамовий балончик з вуглекислим газом СО2. Магазин моделі виконаний з металевого сплаву (п'ята пластикова), який міститься 16 шт. сталевих кульок ВР. Початкова швидкість польоту кульки становить 145 м/с .

Ударно-спусковий механізм пістолета подвійної дії , стрілянину можна вести попередньо піднявши курок або самовзодом.

Як прицільні пристрої виступають нерегульовані мушка і цілик , на який нанесені контрастні білі точки , що дозволяє комфортно прицілюватися.

Під стволом є монтажна планка, на яку можна встановити різні аксесуари, ліхтарик або ЛЦУ.

EKOL ES P66 відмінно підійде для тренувальної стрільби та набуття навичок використання зброї.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Загальна довжина
  • 190 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Серик Николай
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    В общем пистолет на внешний вид и копийность почти на 5, но по стрельбе на двойку. Производителю как минимум нужно ослабить все пружинки (ствола, боевую, клапана магазина) минимум в 2, а лучше в 3 раза. Ну и заменить бы накладку на рукоятку на более классическую. О покупке не жалею, приложу руки и будет цацка :)

    Переваги:
    Полностью металлический (во всяком случае мой), крепкий и по идее надежный. Похож на Browning hi-power, правда накладки на рукоятку не классическа, а типа кастомная, но в принцире решаемая проблема.
    Недоліки:
    Затвор при вставленном магазине неподвижен, но проблема легко решаемы спиливанием выступа на магазине. Оооочень тугой самовзвод, ну очень - после отстрела 3х магазмнов по 14 шариков надавленность на пальце напоминает о себе уже третий день! Стрельба с предварительным взводом курка полегче, но из-за длинного холостого хода спускового крючка, слишком сильно скрючиваетса палец и кисть руки вообще, и стрельба тоже сильно некомфортна. На кучу от шароплюя расчитывать конечно не приходится, но он еще и стреяляет на 10см выше от места прицеливания с 5 метров.

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!