Шумовий пістолет Voltran Ekol Ботан Black

Шумовий пістолет Voltran Ekol Ботан Black

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

2 660

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ekol Ботан Black - шумовий (стартовий) пістолет, який має широку сферу застосування, часто використовується для оповіщення початку змагань, відлякування зграї собак або залучення уваги оточуючих у складній ситуації.

Шумові пістолети знаходяться у вільному продажу, це обумовлено тим, що для стрільби з даного виду зброї застосовують тільки холості патрони, тому під час пострілу відбувається тільки гучний звук.

Корпус. Габаритні розміри

Невеликі габарити пістолета Voltran Ekol Ботан Black дають можливість переносити і зберігати його просто в кишені. Вага даної моделі шумового пістолета всього 500 грам, що так само не становить незручності під час використання.

  • Корпус виготовлений з високоміцного полімеру;
  • Накладки на рукоять з якісного пластику;
  • Затворна рама рухлива.

Ствол пістолета Ekol Ботан Black заглушений сталевим штифтом, який є відмінною особливістю шумових пістолетів. Із зворотного боку даний штифт прикритий пластиковою заглушкою оранжевого кольору, тому вже з зовнішнього вигляду можна визначити, що це стартовий пістолет. Змінювати яким-небудь чином конструкцію пістолета заборонено.

Ударно-спусковий механізм

Ударно-спусковий механізм влаштований таким чином, що стріляти з даного пістолета можна тільки з попередніми взведення курка.

Місткість магазину Ekol Ботан

Для стрільби з шумового пістолета Voltran Ekol Ботан Black використовують холості патрони калібру 9 мм. Іншими патронами скористатися не вийде, оскільки стовбур заглушений. Магазин розрахований на 6 патронів і один патрон у патроннику пістолета.

Порохові гази

З обох сторін корпусу знаходяться дросельні отвори, через які виходять порохові гази під час стрільби.

Запобіжник

Шумовий пістолет Voltran Ekol Ботан Black обладнаний ручним запобіжником і червоною крапкою, яка вказує на стан запобіжника.

Прицільні пристосування

В шумових пістолетів прицільними пристосуваннями виступають цілик і мушка. При цьому не варто забувати, що стріляти з даних пістолетів можна тільки холостими патронами.

Стартове (сигнальне) зброю в Україні купується без спеціального дозволу. Носіння і зберігання можна здійснювати з допомогою поясний кобури.

Характеристики

Калібр
Загальна довжина
  • 123
Обойма
  • 6 + 1
Вага, г
  • 450
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами