Шумовий пістолет Voltran Ekol P-29 Rev-2 Black

1 відгук

Код:  71693367

Шумовий пістолет Voltran Ekol P-29 Rev-2 Black

1 відгук

Код:  71693367

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

3 250

Є в наявності

29

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сигнальний пістолет Турецької зброї компанії Ekol Voltran P-29, друга ревізія (REV-2). Ця версія пістолета виконана з якісніших матеріалів, а саме металевого сплаву. У нашому магазині представлені пістолети у двох кольорах: чорний (Black) та сірий (Fume). Усі деталі пістолета виконані з металу, що робить його міцнішим, ніж інші представники сигнально-шумової зброї.

Магазин металевий та розрахований на 14 патронів холостого типу. Можна зустріти запис 14 + 1 - це означає, що 1 патрон ми засилаємо в пістолет, а решта 14 знаходяться в магазині.

Пістолет обладнаний прицільною планкою та мушкою, що робить його більш схожим на бойову зброю. Нагадаємо, що стартові пістолети використовують холостий патрон, внаслідок чого нам чутно гучний звук, але зі ствола куля не вилітає.

Ствол заглушений сталевим штифтом конусного типу, прикритий помаранчевою заглушкою, яка дозволяє зрозуміти, що це сигнально-шумова зброя, на перший погляд.

Дросельні отвори, через які виходять порохові гази, знаходяться збоку біля механізму видалення гільз.

Стартова зброя зазвичай розбирається для змащування механізмів. Розбирання здійснюється за засобами виймання прапорця-тримача та зняття затворної рами.

Ekol P-29 Rev-2 має запобіжник, щоб уникнути випадкового пострілу.

Компанія ZBROIA є офіційним представником турецької компанії Ekol Voltran, купуючи продукцію у нас, Ви можете бути впевненим, що пістолет офіційно ввезений на територію України і знаходиться у вільному продажу. На підтвердження цього ми додаємо копію сертифіката.

Характеристики

Калібр
Загальна довжина
  • 172
Запобіжник
  • Ручний
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    Якість чудова, все працює чітко, в руку лякає чудово, компактний але і масивний. Був добре запакований, висновок з мвс надіслали по пошті. Продавець лояльний, швидко відповіли, швидко відправили