Шумовий пістолет Voltran Ekol Major Black

31 відгук

Код:  71693397

Шумовий пістолет Voltran Ekol Major Black

31 відгук

Код:  71693397

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

2 760

Є в наявності

88

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сигнальний пістолет Ekol Major - це зброя, не потрапляє під категорію бойового з цілого ряду причин. Насамперед, це область застосування: сигнальний пістолет широко використовується на всіляких змаганнях і турнірах, як спосіб подати звуковий сигнал до старту. Сигнальне зброю не використовує бойові патрони, однак звук, створюваний при пострілі, практично не відрізнити від бойової зброї. Завдяки цьому, такий тип зброї послужить відмінним варіантом самозахисту і з легкістю змусить недоброзичливців або диких тварин пуститися в біг.

Сигнальний пістолет EKOL MAJOR (чорний) - продукція всесвітньо відомого турецького бренду Ekol Voltran. В якості боєприпасів в ньому использются виключно холості патрони калібру дев'ять міліметрів, завдяки чому цей пістолет не кваліфікується як бойовий, відповідно, не вимагає дозвіл на зберігання від МВС, що також є відчутним плюсом такого засобу самозахисту.

Корпус цієї моделі виготовлений з металевого сплаву і має досить якісну збірку. Магазин вміщує в себе сім патронів. Модель Major має досить малу вагу - 570 грам без патронів, і порівняно невеликі розміри, завдяки чому його досить легко і зручно носити з собою.

Характеристики

Калібр
Загальна довжина
  • 162
Обойма
  • 6 + 1
Вага, г
  • 570
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 31

  • Роман Марков
    Продавець: ZVEROBOY

    Возможно приобрести с пистолетом колуру интересует поясная оперативная... И также интересует патрон купить при заказе орудия. Спасибо за ответ

Доступно ще 30 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки