Ніж Mr. Blade Rift Grey

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж Mr. Blade Rift Grey

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

2 083

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Mr.Blade Rift - це невеликий, ближче до середнього розміру, відмінний флипер з відмінних матеріалів.

Клинок ножа виготовлений із сталі D2 і так як сталь не є нержавіючої (вона швидше корозійностійка) - ніж має сіре захисне покриття. Тим не менше я б рекомендував промивати і протирати лезо, якщо ви використовували ніж в агресивних середовищах, наприклад при нарізці цитрусових. Профіль клинка називається Дроп-Поінт (Drop-Point). Ніж має високі спуски і однозначно призначений насамперед для різу. Хоча геометрія ножа така, що і на укол ніж підходить на всі 100%.

На обуху, близько рукояті є насічки, вони призначені для упору великим пальцем при прямому хваті, якщо потрібно передати більше зусилля на клинок при резе. Ніж відкривається флипованием - тобто потрібно різко натиснути вказівним пальцем на плавник, який виступає на спинці складеного ножа і ніж весело відкриється. У той же час для любителів класики є і двосторонній шпенек на клинку.

Рукоять ножа зібрана на сталевих лайнерах чорного кольору і взагалі на ножі немає блискучих частин - і болтики, і кишенькова сталева кліпса - все чорного кольору. На лайнери прикручені плашки з кольорового склотекстоліти G10 з барельєфним хвилеподібним малюнком, який покращує якість хвата. Склотекстоліт має цікавий синьо-сірий колір. На рукояті є також темлячное отвір для навязки в нього темляка з паракорда. Отвір невелике і краще всього по товщині там використовувати паракорд 275. Рукоять ухватиста і добре лежить в долоні.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 22
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».