Ніж Mr. Blade Odra Black

1 відгук

Код:  71694597

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж Mr. Blade Odra Black

1 відгук

Код:  71694597

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

1 539

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Odra - назва річки, що протікає територією трьох таборів: Чехії, Польщі та Німеччини, саме на честь неї і названий ніж Mr. Blade Odra. Приємний дизайн, універсальний лад клинка і хльосткий фліп - ніж Mr. Blade Odra – типовий представник EDC сегменту, він компактний і здатний справлятися з будь-якими щоденними завданнями. Одна з особливостей ножа Odra - це напівавтоматичне відкриття - клинок підпружинений і швидко приводиться в робоче положення при натисканні на плавник.

Сталь клинка моделі Mr. Blade Odra Black - нержавіюча хромиста 8Сr14MoV, яка виготовляється в Китаї. Аналогами сталі 8Сr14MoV є 440С, AUS-8 або 95Х18. Ніж відмінно тримає заточування і не схильний до корозії. Метод обробки поверхні клинка – BlackWash.

Рукоятка виконана з композиту G10 - неубивного матеріалу, що вже став справжньою легендою. Він не боїться ні вологи, ні вицвітання. Так само він має непогану стійкість до ударів і стирання.

Ніж оснащений класичним замком Liner Lock та металевою кліпсою, за допомогою якої ніж можна транспортувати на ремені.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 31
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Виталий Оксененко
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    Колір леза ножа не чорний, а чорний зістарений. Виглядає цікаво, кажуть не так псується. Відкривати треба різко, можна допамагаючи кистю, інакше відкриється до половини. А от сам не відкриється ніколи - крім лайнера відкриттю заважає пружина. І на пальці лезо не впаде - пружина завадить закритися самому.
    Цікавий такий асіст - навпаки.

    Переваги:
    Те що обіцяли
    Недоліки:
    Підпружинене закривання, а не відкривання

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».