Ніж Shifter by Mr. Blade Zipper Bright Orange

2 відгуки

Код:  90498386

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 80

Ніж Shifter by Mr. Blade Zipper Bright Orange

2 відгуки

Код:  90498386

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

2 219

Немає в наявності

18

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Shifter by Mr. Blade Zipper - це невеликий, ближче до середнього розміру, ніж із клинком зі сталі D2 та яскравою рукояттю зі склотекстоліту G10. Ніж Зіппер – це чудовий EDC, тобто. ніж для повсякденного використання.

Клинок ножа за профілем - (Drop-Point), з високими (майже від обуха) спусками, які мають у перерізі форму слабо увігнутої лінзи. Завдяки такій геометрії ніж чудово ріже. На клинку встановлений двосторонній шпенек, упираючись великим пальцем у який і відбувається відкривання. Через високі спуски біля ножа досить тонкий кінчик. Це добре для дрібних та точних робіт, але не варто такий кінчик зайво навантажувати.

А тепер найсмачніше - меч ножа Shifter Zipper Bright Orange виготовлений з інструментальної сталі D2, яка за шкалою Роквела гартується до могутніх 60-61 одиниці. Для такого невеликого ножа на кожен день – це незаперечна перевага перед побратимами з більш простих сталей. Сталь D2 - це корозійностійка сталь, але не нержавіюча і лезо потрібно промивати і протирати насухо після використання ножа в агресивних середовищах. Наприклад, якщо ви цим ножем поріжете апельсинку чи лимон.

Клинок має сіре покриття антивідблиску.

Рукоятка ножа зібрана на сталевих лайнерах, до яких прикручені накладки зі склотекстоліту G10, не бояться перепаду температур, ударів та впливу води та сонця. Плашки рукояті мають діагональний барельєфний малюнок, покликаний покращити хват ножа.

На рукояті Shifter Zipper Bright Orange встановлена ​​однопозиційна сталева кишенькова кліпса і ножа на кишені можна носити тільки осьовим вузлом нагору. Темляний отвір не передбачено, а на тильнику ножа стоїть спейсер, але він скоріше не для запобігання влученню бруду всередину ножа, а для зміцнення конструкції ножа.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 25
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 80
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Остап Конюх
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    Хороший ніж за свої гроші, класно лежить в руці, гострий з коробки, важко затупити

    Переваги:
    Дизайн, ціна, ергономіка
    Недоліки:
    Клин не по центру ( поправив за 10 секунд)
  • Остап Конюх
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    Загалом ніж хороший, але не ідеальний

    Переваги:
    Дизайн, ергономіка, розмір
    Недоліки:
    Затупився буквально за тиждень( різав картон і нічого більше). З коробки клин не по центру( легко поправити)

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».