Набір ножів 7 предметів BERLINGER HAUS BLACK ROYAL Collection BH-2424

Матеріал клинка

Набір ножів 7 предметів BERLINGER HAUS BLACK ROYAL Collection BH-2424

Продавець:HOME mall

4.4/5  ( 33 оцінок )

1 178

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис BERLINGER HAUS BH-2424 Набір ножів BLACK ROYAL Collection Berlinger Haus BH-2424 допоможе максимально швидко і якісно подрібнити або нарізати будь-який вид продуктів. Включені універсальні і кухарські варіанти, для чищення, для хліба і японський ніж. Ергономічна, не змінна ручка забезпечують зручний і надійний захват. Легко і чітко утримується у руці. Надзвичайно гострі леза гарантують довгий термін служби без необхідності заточування. В комплект включена підставка, завдяки якій на кухні завжди буде порядок, адже ножі не будуть розкидані по столах. Особливості: Точна лазерна різка Ергономічний дизайн ручки Стильний дизайн Елегантний дизайн Комплектація : Кухарський ніж 20 см Хлібний ніж 20 см Ніж Універсальний 17,5 см Слайсер 12,5 см Ніж для чистки овочів 9 см Мусат Підставка - дерево Переваги: Елегантний Дизайн Ергономічна Міцна Ручка Ручка не Ковзає в Руці Досконала для Швидкої Нарізки Їжі Лазерна Різка Лез Лезо Повністю Входить в Підставку Berlinger Haus - абсолютно новий високоякісний бренд від Home Impex Ltd. Главная Impex Ltd. была основана в сентябре 2007 года в Будапеште в Венгрии, в самом сердце Европы, хотя компания и ее команда по продажам в сочетании с профессиональным менеджментом имеют более 15 лет в сфере распространения посуды и кухонных изделий, что является основным профилем компании. Berlinger Haus производит специализированные, ручные, уникальные и инновационные продукты, изготовленные из самых передовых и высококачественных материалов. Основной целью компании является создание революционных продуктов в соответствии с последними разработками и тенденциями в сфере посуды. Всі дизайнерські ідеї і концепції Berlinger Haus на 100% розроблені дизайнерами Berlinger Haus в європейському офісі. Місія Berlinger Haus - дати можливість насолодитися смачною, різноманітною і здорової кулінарією через наші продукти. Основну увагу компанія приділяє виробництву кухонних інструментів. Berlinger Haus пропонує своїм клієнтам продукти, які встановлюють стандарти на міцність, продуктивність, простоту використання, дизайн.

Характеристики

Матеріал клинка
Кількість предметів
  • 7
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».