Мультиніж-складальний Ruike Criterion Collection S22-B тип замка Slip Joint Довжина клинка 53мм

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 53

Мультиніж-складальний Ruike Criterion Collection S22-B тип замка Slip Joint Довжина клинка 53мм

Продавець:RSI

4/5  ( 213 оцінок )

1 697

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ruike S22 – один із найбільш компактних варіантів багатофункціональних ножів від бренду Ruike. У складеному вигляді його розмір становить лише 71 мм. При цьому ніж важить 43 грами. Однак за його компактністю ховається великий практичний потенціал.

Основним матеріалом виготовлення даної моделі складаного ножа є сталь 12С27. Цей сплав відмінно переносить контакт з водою, а зроблений з нього ніж потребує не дуже частого заточування. Метал пройшов загартування за низьких температур, і тепер його твердість оцінюється на рівні 59 HRC. Тому ножі Ruike S22 довго залишаються гострими. До речі кажучи, лезо ножа має гладку кромку різу, а тому самостійно заточити його буде не складно за допомогою звичайнісінького точильного каменю потрібної зернистості. Довжина леза дорівнює 53 мм, яке товщина – всього 2 мм. Таким ножем можна приготувати бутерброди або інші туристичні страви, виконати різноманітні підсобні роботи.

Положення ножа регулюється за допомогою встановленого у цій моделі замка Slip-Joint. Він не розрахований на жорстку фіксацію, але ефективно запобігає випадковому додаванню клинка при роботі з ним.

Крім ножа модель Ruike S22 має ще один робочий інструмент - складані ножиці. Вони розміщені всередині рукоятки абсолютно за тим же принципом, що перший інструмент. Наявність цієї додаткової функціональності допомагає користувачеві виконати більше завдань, які можуть бути актуальними в поїздках на природу.

Для ручки виробники підібрали не менш якісний матеріал, ніж для робочих інструментів. Ним став склопластик G10, що має композитну основу. До його переваг відносяться як невелика вага, так і стійкість до різних зовнішніх дій. Цей матеріал дуже міцний, не вигоряє на сонці, не вбирає воду. Поверхня ручки ножа спеціально зроблена не рівною, щоб вона не починала ковзати навіть у мокрих руках. Колір ручки за бажанням покупця може бути коричневим, чорним або зеленим.

Щоб модель Ruike S22 було зручно носити під рукою, вона оснащена притискною кліпсою та металевим кільцем для темляка.
особливості:

кишенькова модель ножа;
модель має розширену функціональність;
інструменти ножа виготовлені зі сталі 12С27;
загартування стали виконано при низькій температурі до твердості 59 HRC;
розмір клинка – 53 мм;
лезо має пряме заточування;
у ножі встановлений замок Slip-joint;
рукоятка зроблена зі склопластику G10;
розмір ножа у складеному положенні – 71 мм;
ніж важить 43 грами.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 53
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».