Стартовий пістолет Retay Mod 92 Black

12 відгуків

Код:  122150832

Стартовий пістолет Retay Mod 92 Black

12 відгуків

Код:  122150832

Колір: Чорний

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 126 оцінок )

3 157

Є в наявності

136

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стартовий пістолет з УСМ подвійної дії. Репліка бойового Beretta 92FS. Призначений для відстрілу холостих патронів 9 мм.

Retay Mod 92 стріляє ну дуже гучно, звук можна порівняти за рівнем шуму з бойовим пістолетом. Може застосовуватися як для використання в якості стартового пістолета на різних змаганнях, так і для подачі умовного сигналу, а також для відлякування тварин. Крім того, Retay Mod 92 може допомогти навчитися стріляти новачкові або відточити навик поводження зі зброєю бувалому стрілку (наприклад, як тренажер по неповному розбиранні).

ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ ПІСТОЛЕТА

Металевий корпус пістолета забезпечує не тільки захист від механічних впливів і високу стійкість металу до корозії, але і відчуття в руках бойової зброї, так як він важить 1155 гр. Надійність використання гарантують виготовлені зі сталі стовбур завтовшки 3 мм і 15-ти зарядний магазин, який витягується шляхом натискання розташованої на рукоятці кнопки. Посадка пістолета Retay Mod 92 в долоню дуже зручна, хват комфортний завдяки ергономічній рукоятці. Габарити моделі: довжина 212 мм, висота 140 мм.

Для безвідмовної роботи рекомендується регулярно проводити чистку, для цього виробник комплектує Retay Mod 92 йоржиком для чищення і нейтральним маслом.

Характеристики

Калібр
Загальна довжина
  • 212 мм
Запобіжник
  • Ручний
Матеріал корпусу
  • Метал
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 12

  • Дмитрий Кузьмичёв
    Продавець: ZALP. Колір: Чорний

    Кто-то покупал этот пистолет. Как он вообще?

Доступно ще 11 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки