Пістолет стартовий Retay Mod. 92 Beretta сигнально-шумовий пугач під холостий патрон чорний Ретай Беретта (S140233B)

16 відгуків

Код:  323156368

Пістолет стартовий Retay Mod. 92 Beretta сигнально-шумовий пугач під холостий патрон чорний Ретай Беретта (S140233B)

16 відгуків

Код:  323156368

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

3 160

Немає в наявності

80

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; ствол, ударно-спусковий механізм та магазин виконані зі сталі). Калібр 9 мм, довжина 212 мм, вага 1,155 кг.
  • Магазин вміщує 15 набоїв.
  • Рухомий затвор.
  • По закінченні боєприпасів стає на затворну затримку (затвор фіксується в задньому положенні).
  • Обладнаний нерегульованими прицільними засобами (целік та мушка).
  • Ретай Мод. 92 є версією вогнепального пістолета Beretta 92FS.

Retay Mod 92 є напівавтоматичним стартовим пістолетом з УСМ подвійної дії.

Дана модель являє собою версію знаменитого пістолета Beretta 92FS і призначена для відстрілу холостих патронів.

Сфера використання стартових пістолетів не обмежується спортивними змаганнями. Їх також можна використовувати в якості психологічної самооборони з огляду на наступні характеристики і переваги:

- візуальна схожість з реальними моделями бойової зброї;

- "попереджувальний постріл в повітря" звучить, як справжній;

- звук розноситься на далекі відстані, його не можна сплутати з випадковим шумом;

- перехожі або жителі сусідніх будинків викличуть поліцію з нагоди "стрілянини";

- не вимагають спеціальних дозволів правоохоронних органів, немає необхідності в покупці сейфа для зберігання, коштують набагато дешевше газових або травматичних пістолетів, правомірність застосування не викликає сумнівів, як у випадку з пневматичними аналогами.

В якості боєприпаса для стартових пістолетів використовується холостий патрон.

Холості патрони не мають вражаючого елементу, а саме кулі, однак звук пострілу повністю відповідає бойовому.

Патрон складається з корпуса (гільзи), порохового заряду і капсульного складу. Від бойових патронів вони можуть відрізнятися не тільки відсутністю кулі, а й масою порохового заряду. Це пов'язано з тим, що охолощену зброю може бути пошкоджено бойовою пороховою масою. Втім, на ефективність роботи це не впливає ніяк.

Працює холостий патрон майже так само, як і бойовий. Займання порохового заряду відбувається за рахунок удару бойка по капсулі. Порох запалюється, виділяючи пороховий газ, який повинен виштовхувати з гільзи кулю. Оскільки кулі немає, то гази вільно прориваються в дуло, створюючи візуальний ефект пострілу.

Незважаючи на те, що стрільба здійснюється холостими патронами, необхідно дотримуватися заходів безпеки: стріляти, тримаючи зброю в витягнутій вгору або перед собою руці, не наближати до голови або вуху, тому що гучний звук пострілу може викликати проблеми зі слухом; не стріляти в невентильованих приміщеннях, позаяк газ, що виділяється зарядами, шкідливий для здоров'я. Демонтаж червоною пластиковою заглушки з дула пістолета може спричинити серйозні наслідки: правоохоронні органи не відрізнять пістолет від бойового і можуть відкрити вогонь на поразку по його власнику.

Файл з інструкцією до пістолета можна знайти і завантажити на цій сторінці нижче, в розділі "Специфікація", який розташовується під розділом "Характеристики".

 

Про прототип

Компанія Беретта - одна з найстаріших в Італії. Вона веде свою історію з 1526 року. Її зброя перебуває на службі армії і поліції багатьох країн світу, а також активно купується цивільним населенням. Для виробника характерний широкий діапазон зброї: як пістолети і револьвери, так і рушниці, гвинтівки і пістолета-кулемети.

Пістолети Beretta серії 92 є одними з найбільш відомих і впізнаваних у світі. Вони застосовуються арміями, поліцією і підрозділами спеціального призначення багатьох західних країн, користуються великою популярністю на цивільному ринку зброї.

Користувачі відзначають високу якість виготовлення, невелику, м'яку віддачу, достатню контрольованість зброї, включаючи швидкісну стрільбу, високу точність і надійність роботи при використанні патронів різних виробників з різними типами куль. Про зручність рукоятки більшість власників відгукуються дуже позитивно. Її ергономіка, не дивлячись на досить простий дизайн, дійсно вражає.

В цілому пістолет Beretta M 92 FS володіє високими бойовими і службово-експлуатаційними якостями.

Про бренд

Турецький виробник стартових пістолетів Retay швидко став одним з найпопулярніших в Україні за рахунок відмінної якості та високої точності у відтворенні зовнішнього вигляду бойових аналогів.

Бренд був заснований в 2006 році. Заводські потужності розташовуються в місті Конья, центральна Туреччина.

Крім стартовиків, в асортименті компанії також є вогнепальна та пневматична зброя. Виробництво має найсучасніше обладнання і випускає моделі з застосуванням останніх технологій, а персонал складається з кращих майстрів, інженерів і дизайнерів. Весь процес виробництва та зборки починається і закінчується на заводі Retay.

Комплектація

  • Пістолет
  • Кейс
  • Шомпол нейлоновий
  • Маслянка
  • Інструкція
  • Упаковка


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Калібр
Загальна довжина
  • 212 см
Обойма
  • 15
Вага, г
  • 1155
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 16

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки