Ніж Victorinox Swiss Army Handyman (1.3773)

1 відгук Код:  136953109

Ніж Victorinox Swiss Army Handyman (1.3773)

1 відгук Код:  136953109

Колір: Червоний

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 381 оцінок )

4 223

Є в наявності

3

Гарантія. 10 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Ніж VICTORINOX Swiss Army Handyman (1.3773) – ніж для «справжніх чоловіків». Оснащений усіма необхідними елементами для роботи. А саме чудово ріжучої пилкою по дереву. Зріже гілки і розпиляє навіть дерево. У роботі з деревом чудово допоможе і стамеска. Інструмент чудово виконає токарну різьбу і не тільки. Безсумнівно, що кожен чоловік буде радий мати при собі і пилку по металу. Адже, легко розріже металевий лист. А за рахунок напилка додатково і обробить його. Безумовно, що ріжучі леза стануть для Вас найбільш популярними інструментами з складного набору. Оскільки, легко наріжуть продукти і почистять овочі, фрукти.

Пристосування для зняття ізоляції, а також викрутки і плоскогубці – чудові «друзі» для ремонту. VICTORINOX Swiss Army Handyman (1.3773) – це і прекрасний помічник у піднятті тягарів. Оскільки, оснащений спеціальним багатоцільовим гачком. Кожен чоловік буде радий мати при собі і штопор. Цей інструмент стане в нагоді при кожному застіллі адже витягне будь-яку пробку з пляшки. Тим часом як у відрядженнях і подорожах Вас завжди порадує відкривачка для пляшок. А головне консервний ніж, оскільки відкриє навіть саму жерстяну банку. Безумовно, що ножиці, пінцет і шпилька – приємні щоденні помічники.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Нейлон
Тип ріжучої кромки
Вага, г
  • 167
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».