Ніж Victorinox Signature (0.6225)

1 відгук Код:  136953165

Ніж Victorinox Signature (0.6225)

1 відгук Код:  136953165

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 378 оцінок )

1 502

Немає в наявності

Гарантія. 10 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж VICTORINOX Signature (0.6225) - безумовно найпопулярніший ніж Victorinox у всьому світі. Ви отримаєте компактний та функціональний інструмент, який володіє оптимальним набором функцій. В ньому є: велике лезо, ножиці, плоска викрутка, кільце для підвісу, пилочка для нігтів, кулькова ручка, пінцет і зубочистка. І при цьому, цей ніж має невеликі розміри, що дозволяє завжди носити його в кишені піджака або штанів, а завдяки наявності спеціального кільця Вам надається можливість повісити ніж на ключі.

Ніж VICTORINOX Signature (0.6225) - корисний інструмент, який допоможе швидко виконати маленьку господарську роботу. Клинок ножа виконаний з високоміцної нержавіючої сталі, а руків'я - з міцного глянсового нейлону. Крім того, на цей швейцарський ніж Victorinox розповсюджується довічна гарантія від виробника на матеріали і якість збірки. Купіть ніж VICTORINOX Signature (0.6225) по нашій доступною ціною і Ви отримаєте кишеньковий ніж від відомого виробника швейцарських ножів Victorinox, що володіє великим набором виконуваних функцій.

Характеристики

Тип ріжучої кромки
Матеріал ручки
  • Нейлон
Вага, г
  • 23
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».