Пістолет пневматичний SAS G17 (Glock 17) Blowback. Корпус – пластик. 23702657

9 відгуків

Код:  176921683

Тип боєприпасів

Пістолет пневматичний SAS G17 (Glock 17) Blowback. Корпус – пластик. 23702657

9 відгуків

Код:  176921683

Продавець:Kebu

4.2/5  ( 171 оцінок )

6 824

6 653

Немає в наявності

18

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолети SAS стріляють кульками калібру 4,5 мм і призначені суто для спортивно-тренувальних та розважальних цілей. При цьому корпус спеціально обтяжений, щоб надати користувачеві відчуття утримання у руках бойового пістолета. З цією ж метою весь модельний ряд має зовнішній вигляд бойових пістолетів, що реально існують.

 

Пістолети серії Blowback, як і звичайні газобалонні пневматичні пістолети, працюють за принципом вилучення порції газу СО2 в момент пострілу, яка штовхає кульку по каналу стовбура пістолета. Але при цьому конструкція передбачає імітацію ходу затвора (!) під час пострілу. У поєднанні з металевим корпусом, відчутною вагою та зовнішнім виглядом реально існуючої бойової зброї, при утриманні створюється відчуття стрілянини не з пневматики, а з вогнепальної зброї.

 

Glock 17 - австрійський пістолет, розроблений фірмою Glock для потреб австрійської армії. Це перший взірець зброї, створений цією фірмою. Він виявився таким вдалим і зручним у застосуванні, що пізніше, під позначенням Р80, його використала армія Австрії. А завдяки своїм бойовим якостям та надійності набув широкого поширення і як цивільну зброю самооборони.

Особливістю конструкції пістолета є відсутність прапорця запобіжника та курка. Пістолет майже весь виготовлений з високоміцного термостійкого (До 200°C) пластику. Завдяки цьому він легкий та надзвичайно міцний. Принцип дії – «вихопив і стріляй». Хоча запобіжника і немає, проте пострілу не буде без повного натискання на спусковий гачок безпечної дії. Glock 17 складається з 33 частин, і неповне розбирання здійснюється за секунди.

Фірма Glock заснована в 1963 році в містечку Дойч-Ваграм, розташованому поблизу Відня. На той час компанія виробляла та постачала саперні лопати, штик-ножі, ремені та різноманітну амуніцію для австрійської армії. Однак ще в середині 1970-х років Гастон Глок, засновник і власник фірми, поставив перед своїми конструкторами завдання - з використанням досвіду застосування полімерів створити максимально простий, ефективний і надійний пістолет. Тому важливим нововведенням Glock 17 стало широке використання полімерних матеріалів - переважно ударостійкого поліаміду.

В 1982 году по результатам войсковых испытаний пистолет Glock 17 была принята на вооружение австрийской армии под обозначением P.80. Тогда фирме Glock заказали 25 000 пистолетов. Но производственные мощности не были готовы к такому значительному заказ, поэтому компании пришлось с момента полного развертывания собственных производственных мощностей привлекать субподрядчиков.

После поступления нового пистолета в войска модель почти сразу приобрела большую популярность, что побудило компанию Glock к дальнейшему расширение и совершенствование модельного ряда. Но и сейчас в основе конструкции новых моделей пистолетов фирмы хранятся те удачные технические решения, впервые были успешно использованы при разработке пистолета Glock 17.

SAS G17 – пневматична копія легендарного австрійського пістолета Glock 17. Рамка пістолета виконана із міцного пластику, кожух затвора – метал. Стовбур оснащений системою підкручування кульки Pop-Up, що значно збільшує дальність та стабільність польоту кулі. SAS G17 комплектується повнорозмірним 15-зарядним магазином, що відрізняє цю модель від інших пневматичних аналогів.

.

Калібр: 4,5 мм

.

Початкова швидкість, м/с: 111

.

Кількість зарядів: 15

.

Гарантія: 12 місяців

.

Модель: G17 Glock 17 Blowback

.

Запобіжник: Ручний

.

Країна реєстрації бренду: Тайвань

.

Країна-виробник товару: Китай, Тайвань

.

Додаткова інформація: Корпус-пластик

.

Комплектація: Коробка, інструкція, 250 кульок

.

Довжина загальна, мм: 197

.

Матеріал накладки/рукоятки: Пластик

.

Довжина загальна, см: 197 мм

.

Прицільні пристрої: Цілик і мушка

.

Стовбур (характеристики): Гладкий

.

Довжина ствола, см: Гладкий

.

Пістолети пневматичні: Зі стисненим газом CO2

.

Матеріал наповнювача: Пластик

.

Маса: 745 г

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Калібр
Тип зводу
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 9

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!