Сумка Danaper DELTA 1513 Чорний

Сумка Danaper DELTA 1513 Чорний

Продавець:Tacticool

4.9/5  ( 222 оцінок )

3 194

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

DANAPER DELTA - зручна, стильна і універсальна сумка, яку можна носити через плече. Сумка складається з двох містких відділень. Зовнішнє відділення закривається на блискавку і прикривається клапаном. Всередині відділення виглядає як органайзер, що дозволяє раціонально розмістити необхідні предмети власника. Внутрішнє відділення сумки закривається на блискавку і має вигляд об'єднання ємної кишені, на задній стінці якого є пласке відділення, куди може поміститися планшет до 8 дюймів. На бічній стороні сумки є кишеня для газового балончика чи електрошокера.
Сумка DANAPER DELTA обладнана системою прихованого носіння і швидкого доступу до зброї. Відділення для зброї знаходиться під усією задньою стінкою сумки, що дозволяє розміщувати як пістолети, однакові за габаритами з ПМ, так і більші зразки, такі як Форт, АПС, Glok 17/19, S&W P40 і т. д. Задня стінка відділення для зброї обладнана велкро панеллю (липучкою), до якої прикріплюється кобура DANAPER HOLSTER T. Така комплектація відділення для зброї дозволяє гнучкіше налаштувати сумку під певну зброю, задати потрібну глибину розміщення, зручний кут розміщення пістолета. Обидві стінки відділення для зброї мають демпфірування і полімерний каркас, що робить носіння пістолета комфортним і створює маскувальний ефект. У дно відділення вшита напівкільце кріплення страхувального шнура для пістолета.
Матеріал сумки – це міцна нейлонова тканина Cordura виробництва компанії Invista (USA). Для виробництва сумки DANAPER DELTA застосовуються якісні блискавки і пластикова фурнітура YKK.
  • Кобура Holster T до комплекту поставки не входить, її можна придбати окремо.
  • Габарити: висота 35 см, ширина 25 см, глибина 13 см
Матеріали:
  • Тканина Nylon Cordura 1000D
  • Фурнітура Пластик, блискавки YKK

Характеристики

Призначення
  • Для пістолета
Спосіб носіння
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами