Пневматична гвинтівка Crosman MTR 77 NP (версія M16) MTR77NPC газова пружина перелом стовбура 305 м/с

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Crosman MTR 77 NP (версія M16) MTR77NPC газова пружина перелом стовбура 305 м/с

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

4 473

Немає в наявності

42

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Crosman MTR 77 NP (30062) переломного типу довжиною 1020 мм і вагою 2,6 кг - одна з найбільш недорогих гвинтівок на ринку, оснащених газовою пружиною. При цьому вона відрізняється традиційним для Crosman якістю, а її дизайн повторює знамениту американську гвинтівки M16.
  • Гвинтівка забезпечує початкову швидкість польоту кулі 305 м/с.
  • Газова пружина, встановлена на гвинтівці (абревіатурою NP в назві моделі Crosman позначає наявність газової пружини - Nitro Piston), має цілий ряд переваг порівняно із звичайною: менше віддача, вище зносостійкість та інші.
  • Гвинтівка оснащена планкою Picatinny для установки оптичного прицілу (в комплект не входить) або інших пристосувань.
  • Магазин відокремлюється і може використовуватися для зберігання куль або інших дрібниць.
  • Антабки на прикладі і ложе служать для кріплення до гвинтівки наплічного ременя (в комплект не входить).
  • Перенесення зброї також може здійснюватися за ручку у верхній частині ствольної коробки, аналогічно вогнепальної аналогу M16. Крім перенесення, при стрільбі ручка служить прицільним пристосуванням, що регулюються по вертикалі і горизонталі. Ручка кріпиться на планці Picatinny і, при бажанні, може бути в будь-який момент демонтована.
  • На гвинтівці є ручний запобіжник важільного типу, розташований біля спускового гачка.
  • Нарізний ствол забезпечує високу купчастість стрільби.
  • Вага складає всього 2.6 кг, що є низьким показником у порівнянні з іншими гвинтівками.

Пневматична гвинтівка Crosman MTR 77 NP відрізняється не тільки відмінними стрілецькими характеристиками, доступною ціною і порівняно невеликою вагою, але і тим, що до дрібниць повторює вогнестрільну гвинтівки M16, поставлену на озброєння піхоти США в 1964 році; донині M16 і її модифікації складаються на озброєнні північноамериканської армії.

У відгуку одного сайту покупець пише: "У мене це єдина воздушка, купив приблизно місяць чи два тому, і, чорт, вона б'є точно з 20-25 ярдів. Хоча як на мене трохи важкувата, 6-7 фунтів. Мій тато служив у В'єтнамі і, потримавши цю гвинтівку, сказав чорт, відчувається точнісінько, як моя з якою служив. Я стріляю з неї кулями Gamo PBA raptors і вона гучна, у правому вусі аж дзвенить. Загалом, відмінна воздушка для будь-якого любителя пневматики!"

Незважаючи на низьку ціну, гвинтівка оснащена газовою пружиною і видає до 305 м/с початкової швидкості кулі, що дозволяє віднести її до потужної пневматики класу Магнум.

Про прототипі

Прообразом знаменитої гвинтівки M16, досі складається на озброєнні американської армії, були спочатку розроблена Юджином Стоунером в 50-х роках XX століття автоматична гвинтівка AR-10 калібру 7.62 мм, яка так і не була поставлена на озброєння, а потім гвинтівка M-14 також калібру 7.62 мм, взята на озброєння, поки в 1964 році її офіційно не замінила M16 малого калібру 5.56 мм Перехід на малий калібр дозволяв збільшити точність пострілу за рахунок зменшення віддачі, що особливо важливо при стрільбі з рук без упору, в русі або з нестійких положень, а також можливість переносити більше патронів при збереженні загальної розрахункової маси боєприпасів.

Але головною особливістю гвинтівки був не малий калібр, а конструкція відводу газу. У більшості автоматичної зброї газ тисне на поршень, який відкидає затвор назад для перезарядки. M16 була сконструйована таким чином, що поршень не використовувався, а газ безпосередньо тиснув на затворну раму. Відсутність газового поршня зі штоком і інших деталей, характерних для зброї зі звичайним відводом газу, істотно полегшувало вага гвинтівки, зменшувало кількість рухомих частин. M16 дуже часто порівнювали з радянським автоматом Калашникова. Гвинтівка істотно вигравала по точності і купчастості бою. Однак система газовідводу безпосередньо на затвор і затворну раму має свої мінуси, а саме необхідність ретельної і якісної підгонці деталей, щоб газ не просочувався назовні. В результаті гвинтівка вийшла примхлива, боялася потрапляння всередину будь-якого забруднення, в тому числі і від відпрацьованого порохового нагару, що призводить до необхідності використання стабільно якісного пороху і якісних мастил, є маса інших недоліків. Якщо, за своєю щодо неточності, автомат Калашникова завжди був еталоном надійності, то M16 у цьому плані програвало дочиста.

Тим не менш, відзначимо, що по купчастості бою поодинокими гвинтівка наближається до показників снайперської зброї при стрільбі чергами купчастість, зрозуміло, знижується, але все одно залишається на досить високому рівні.

Про бренд

Бренд Crosman - один из самых популярных в нашей стране благодаря, с одной стороны, незаурядному качеству оружия, а, с другой, вполне доступным ценам. Компания была основана в 1923 году в США, имеет за плечами огромный опыт в разработке и создании пневматического оружия всех видов, и, хотя в настоящее время производственные мощности в основном расположены в Китае, ее образцы по точности и прочности вполне сопоставимы с европейскими стандартами, более того, Crosman составляет весьма достойную конкуренцию турецким аналогам. Компанія вважається найбільшою в США по виробництву пневматичної зброї.

Комплектація

  • Гвинтівка
  • Спеціальний ключ для регулювання мушки по висоті
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Особливості
Загальна довжина
  • 1020
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!