Пневматичний пістолет Gletcher TT NBB Тульський Токарєв ТТ рухомий затвор газобалонний CO2 120 м/с

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Gletcher TT NBB Тульський Токарєв ТТ рухомий затвор газобалонний CO2 120 м/с

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

3 299

Немає в наявності

44

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 18 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина зовнішніх і внутрішніх елементів, а також деякі деталі механізму виконані з якісного пластика). Довжина 194 мм, вага 0.732 кг.
  • Країна-виробник - США.
  • Є можливість зведення як самовзводом, так і вручну (попереднє зведення).
  • Пістолет Gletcher TT NBB обладнаний рухомий затворної рамою з затворною затримкою (не плутати з Blowback).
  • Початкова швидкість кулі 120 м/с.
  • Місткість магазина 18 сталевих кульок.
  • Одного балона вистачає на 100 пострілів (дані приблизні).
  • Пістолет є пневматичної версією радянського ТТ (Тульський Токарев).
  • Гарантія становить 18 місяців.

Одним з достоїнств пістолет Gletcher TT NBB є система взведення. Ударно-спусковий механізм влаштований таким чином, що сам курок зводиться при натисканні на спусковий гачок, це дозволяє вести скорострільний вогонь. Такий механізм подвійної дії (одним натисканням на спуск виконується дві дії: взвод і постріл) застосовується в більшості пневматичних пістолетів, і він додатково робить спуск тугіше. Але в цій моделі курок також можна звести вручну (попередній взвод), тоді натискати на спусковий гачок буде легше, що збільшить точність пострілу. Крім точності, попередній взвод допоможе стріляти тим, у кого не вистачає сил натиснути на тугий спуск.

Користувачі хвалять відчуття реального зброї в руках, при цьому пістолет показує відмінну потужність і точність стрільби.

Пістолет не обладнаний системою Blowback, при пострілі затвор залишається нерухомим, однак затворну раму можна звести вручну і поставити на затворну затримку. Таким чином, поставити курок на попередній взвод можна не тільки пальцем, але і пересмикуванням затвора.

Для вилучення магазину на лівій стороні рукоятки є спеціальна кнопка, натиснувши на яку магазин випадає вниз в руку стрілка, що дозволяє швидко перезарядити зброю.

З правого боку пістолета розташований запобіжник. Для перемикання необхідно попередньо утапливать кнопку вниз.

Як і оригінальна вогнепальна модель, пневматична версія ТТ також відрізняється конструктивною простотою та надійністю. Виробник передбачив неповне розбирання пістолета.

Для неповного розбирання необхідно зняти накладки з рукоятки, винести балон і обойму, відкрутити гвинт під дульним зрізом; потім, притримуючи заглушку в передній частині ствола, яку і утримував гвинт, відвести назад затвор; підняти задню частину затвора і потягнути його вперед разом з заглушкою.

Про прототипі

Перші випробування пістолета ТТ, сконструйованого під керівництвом Ф. Ст. Токарєва на Тульському збройовому заводі, відбулися влітку 1930 року. Під час цих випробувань пістолет Токарєва продемонстрував відмінні балістику і точність стрільби.

Необхідність у створенні пістолета виникла у зв'язку з наявністю недоліків буквально у всіх існуючих на той момент зразках іноземної зброї. Вони були або дуже малопотужними, або споряджалися патронами, не мали зупиняє ефекту, або, навпаки, занадто великогабаритними і важкими, як, наприклад, знаменитий Кольт 1911, при всіх його перевагах. Інші моделі не мали належної скорострільністю або ефективністю стрільби. Прекрасна в той час у всіх відносинах модель Parabellum P08, здавалося б, була позбавлена недоліків, але теж не підходила з-за високої вартості виробництва.

Зброя Токарєва поєднало в собі кращі якості передової на той час інженерної думки. Пістолет вийшов простим в обігу і використання, перевершив інші зразки за масогабаритні характеристикам. При тривалому веденні вогню також показав високу надійність. Одним з найбільших достоїнств пістолета була простота його виробництва.

Вдала конструкція дозволила пістолету отримати велике поширення в усьому світі завдяки поєднанню таких якостей як мала вартість, надійність і простота. Особливу повагу у стрільців викликає використання потужного патрона 7,62х25 ТТ, що володіє дуже високим, для пістолетного патрона, пробивною дією кулі і відмінними балістичними якостями. У ряді країн ТТ був модифікований. Найдосконалішою модифікацією вважається угорська Т-58.

З 1950-х років ТТ був поступово витіснений прийнятим на озброєння напівавтоматичним пістолетом Макарова.

Про бренд

У 2008 році американська компанія SMG почала виробництво пістолетів преміум-класу під брендом Gletcher. Через трохи років Глетчер завоював серця і душі ентузіастів по всьому світу. І не дивно, адже він спочатку замислювався як створення можливості володіти і застосовувати зброю тим стрільцям, які в силу культурних або законодавчих причин не мають можливості придбати вогнепальну зброю.

Завдяки тому, що пістолети Глетчер повторюють бойові зразки до найдрібніших деталей, вони здобули повагу не тільки стрільців, але й колекціонерів зброї та любителів історичної реконструкції.

Комплектація

  • Пістолет
  • Підтискної шестигранний ключ
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектаціїю при оформленні замовлення.)


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Тип боєприпасів
Особливості
Калібр
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!