Ніж Boker Arbolito "Venador" 14 см (02BA313G)

Довжина клинка, мм
  • 140

Ніж Boker Arbolito "Venador" 14 см (02BA313G)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 399 оцінок )

6 129

Немає в наявності

1

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мисливський ніж Boker Arbolito Venador має вражаючу загальну довжину 258 мм, при цьому видима частина клинка становить 140 мм. Потужний клинок з товщиною по обуху в 4,6 мм дозволяє йти з ножем на великого звіра. При цьому, модель добре проявила себе і в звичайних похідних умовах.

Клинок має універсальну форму Drop Point. Фальшлезвие покращує колючі властивості ножа і полегшує його візуально. Подовжена за рахунок округлення до вістря лінія ріжучої кромки дозволяє розрізати ножем різноманітні по щільності матеріали. Використана для виготовлення клинка високоякісна сталь Böhler N695 довгий час тримає заточку і володіє хорошими антикорозійними властивостями. Сатинове фінішне покриття клинка надає йому благородну матовість.

Ніж має конструкцію Full-Tang, коли плашки рукояті кріпляться безпосередньо на повнорозмірний хвостовик, що надає ножу високу міцність. Насічка під великий палець на обуху клинка дозволяє краще контролювати управління ножем. Обмежувальний виступ захищає кисть від випадкового зісковзування на лезо. Конусоподібний кінчик рукояті забезпечує ідеальне балансування ножа.

Накладки рукоятки виготовлені з натуральної деревини ебенового дерева. Оригінальні мозаїчні штифти і червона підкладка плашок надають вишукану елегантність цього ножа, прекрасному дизайну та функціоналу. На кінці є отвір для страхувального шнура.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4.9
Довжина клинка, мм
  • 140
Загальна довжина, мм
  • 258
Матеріал ручки
  • Дерево
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».