Багатофункціональний Ніж Тотем К41

Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 252 г

Багатофункціональний Ніж Тотем К41

Продавець:VMP

4.8/5  ( 954 оцінок )

162

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Багатофункціональний ніж Тотем К41 стане для вас відмінним помічником. Це швейцарський ніж з великим набором функцій: ніж (велике лезо), штопор, консервний ніж з малою шлицевой викруткою, відкривачка для пляшки шлицевой викруткою, інструмент для зняття ізоляції шило, кернер, ножиці, пилка по дереву, пилка для нігтів з напилком по металу, інструментом для чищення нігтів, плоскогубці з кусачки для дроту, інструментом для обтискача дроти, довга викрутка, мала хрестова, викрутка хрестова, кільце для ключів.

Для виробництва ножа використовується нержавіюча сталь 420 марки. Це нержавіюча сталь бюджетного сегмента. Невеликий вміст вуглецю робить цю сталь в'язкою і виключно стійкою до іржі, а також позитивно впливає і на міцність: сталь стає менш крихкою, а твердості вистачає з надлишком для побутових завдань. Матеріал рукояті: пластик.

Розміри ножа в складеному вигляді: 112 мм х 27 мм х 26 мм

Колір чорний.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Додаткові характеристики
  • 112Х27X26
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».