Пневматичний пістолет Gletcher APS NBB

8 відгуків

Код:  271390306

Пневматичний пістолет Gletcher APS NBB

8 відгуків

Код:  271390306

Продавець:Полководец

4.7/5  ( 21 оцінок )

3 544

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

З першого погляду важко відрізнити від боевого, оскільки підтискний винт приховань, габарити, вага і колір рукоятки повністю збігаються з бойовим. Затворна рама рухається, але функція Blowback відсутня, за рахунок цього знижується витрата газу і підвищується точність стрільби. Ударно-спусковий механізм підвійної дії. Багатозарядний - 22 кульки, що дозволить вести ефективну стрілянину, не відволікаючись на перезарядку. Прицільні пристосування регульовані, як в оригіналу 25-50-100-200 метрів. Обладнання трьома режимами: запобіжник, одиночний вогонь і черга, але на жаль вести вогонь в режимі черга неможливо, тому що це заборонено у багатьох країнах. Багатофункціональність, висока якість і доступна ціна даної моделі дозволили їй стати однією з найбільш затребуваних на ринку.

Про виробника:

Gletcher американська фірма, що займає одне з провідних місць з виробництва пневматичної зброї. Завоювала популярність завдяки різноманітному асортименту та відмінним технічним характеристикам і звичайно ж стильному реалістичному дизайну.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Місткість магазина
Вага, г
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 8

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!