Сумка DANAPER Defender CITY, Blue

Сумка DANAPER Defender CITY, Blue

Продавець:D-shop

1 006

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Поясна сумка DANAPER Defender - класична сумка основне призначення якої – бути надійним помічником в питанні самозахисту. Приховане носіння засобів самооборони завдяки сумці DANAPER Defender стає легкою та комфортною справою.

Сумка DANAPER Defender має систему швидкого доступу, що дозволяє швидко дістатися до засобів самооборони навіть в незручних умовах (за кермом, однією рукою, в тісних приміщеннях або натовпі).

Конструкція сумки DANAPER Defender дозволяє використовувати її як правші, так і шульзі. Фіксація в прихованному відділені відбувається за допомогою еластичної стропи на задній стінці сумки.

На лицьовій стороні сумки DANAPER Defender, що відкривається, розташовано еластичні фіксатори для додаткового магазина. На дні розміщено напівкільце для кріплення страхувального шнура.

Фасад сумки DANAPER Defender має клапан, під яким розташовано пласку кишеню. На внутрішній стороні клапана є прозоре відділення для документів, що має стрічку-фіксатор для запобігання випадкового випадіння. За клапаном розташовується одна об’ємна кишеня для розміщення різноманітних дрібниць власника. По обидва боки зовнішньої кишені розташовано накладні кишені з клапанами на кнопках. Основна функція даних кишень: приховати обриси . Це актуально при використанні великих зразків засобів самозахисту, таких як Форт 17, Gloсk 17/19 та інших.

Фастекс ременя зафіксовано к положенні поблизу самої сумки, що дозволяє контролювати його в екстремальній ситуації. Стрічку відкриття закріплена на велкро (липучку) і продубльовано кнопкою, це перешкоджає випадковому відкриттю прихованного відділення. Ремінь для поясу зроблено з 38 мм поліамідної стропи, довжини якої достатньо для носіння сумки на грудях через плече.

На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.

Габарити:

Висота 17 см;

Ширина 35 см;

Глибина 11 см;

матеріали:

Тканина - Nylon 1000D Cordura (USA)

Характеристики

Спосіб носіння
Матеріал
Додаткові характеристики
  • Для туризма
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами