Клатч тактичний DANAPER Clutch, Black 1405099

Клатч тактичний DANAPER Clutch, Black 1405099

Продавець:alpha5

4.9/5  ( 36 оцінок )

1 874

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Клатч чоловічий тактичний DANAPER Clutch, Black 1405099

Стильний чоловічий аксесуар DANAPER Clutch - клатч (невелика сумка або великий гаманець), творчо перероблений для того, щоб служити ще і сумкою для прихованого носіння засобів самооборони. Сумка DANAPER Clutch це якісний і витончений чоловічий аксесуар, який підійде до ділового цивільного стилю одягу. Зручне збройне відділення на тильній стороні сумки дозволяє розмістити середній або малий пістолети і малі револьвери, а система закладок дозволяє зменшити час підготовки зброї, і відповідно до першого пострілу, до рекордних 0,92 секунди. Надійна фурнітура YKK не тільки красиво виглядає, але і гарантує те, що термін служби блискавок навіть при великих навантаженнях обчислюється роками. В основному відділенні є зручний органайзер для карт і окрема кишеня для документів чи мобільного телефону. Всі блискавки додатково забезпечені магнітними кнопками і не виходять за габарити сумки, що дозволяє зручно розмістити клатч DANAPER Clutch у велику сумку DANAPER Messenger. Класична система кріплення на липучках дає можливість розмістити зброя та запасні магазини під зручним вам кутом. На всю продукцію Danaper надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.

Основні характеристики:

Висота 20 см; Ширина 30 см; Глибина 3 см; Матеріали: Тканина - Натуральна Шкіра Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

Характеристики

Спосіб носіння
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами