Сумка Vertx EDC Essential 2.0 VTX5031 Чорний 2000000028293

Сумка Vertx EDC Essential 2.0 VTX5031 Чорний 2000000028293

Продавець:Месник

4.9/5  ( 162 оцінок )

7 280

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка для прихованого носіння зброї Vertx Essential 2.0 дозволяє транспортувати вогнепальну зброю та багато іншого, маючи при цьому цивільний вигляд. Родзинкою рюкзаків та сумок компанії Vertx є блискавичний доступ до збройового відсіку сумки, надаючи можливість користувачеві оперативно застосовувати зброю в екстреній ситуації.
На фронтальній частині знаходиться об'ємна кишеня із прихованою MOLLE/VELCRO панеллю (відкривши цю панель, сумку можна переформатувати на тактичну), яку можна заховати у прихований отвір. Зовнішня панель кишені ховається усередину.
Компанія Vertx передбачила вбудовану приховану ручку рюкзака у вигляді прямокутної панелі. А також є лямка для перенесення сумки з тильного боку. Матеріал сумки дуже міцний, використовується якісний нейлон.
Центральний відділ має багато кишень під різні дрібниці. Дозволяє переносити планшет розміром 11,5". 
Другий великий відсік призначений для розміщення різних кобур і кріплень із серії Tactigami від Vertx (Продаються окремо). Внутрішні стінки цього відділу виконані з VELCRO-тканини бежевого кольору, спеціально вибраного для створення контрасту з темною зброєю умовах поганої видимості
Для швидкого доступу до відділу зі зброєю спеціально передбачена запатентована система Rapid Access Tab, що є великою ручкою для екстреного відривання відсіку.
З тильного боку рюкзака Vertx Essential Sling 2.0 знаходиться 3D-панель з фірмовим логотипом Vertx для зручного та комфортного носіння. Також виробник передбачив можливість використання рюкзака з вбудованою бронепластиною розміром 25х30 см як балістичний щит. Є можливість закріплювати рюкзак на ручці дорожньої валізи. З боків присутні дві кишені із зовнішніми ганчір'яними кишенями для пляшок з водою, які можуть стягуватися затяжками.

Вміщує ноутбук 11,5"

Розмір: 30,5 х 30,5 х 15,3 см
Об'єм: 10 літрів
Матеріал: 330 та 210 Denier CORDURA

Характеристики

Спосіб носіння
Додаткові характеристики
  • Тактичне спорядження
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами