1003416 сигнальний Пістолет Carrera Arms Leo GTR17 Shiny Chrome

1 відгук

Код:  309702663

1003416 сигнальний Пістолет Carrera Arms Leo GTR17 Shiny Chrome

1 відгук

Код:  309702663

Колір: Хром

Продавець:T M

4.9/5  ( 27 оцінок )

2 949

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сигнальний пістолет Leo GTR17 від турецького виробника Carrera Arms.

Пістолет призначений для стрільби холостими 9мм. патронами, має текстуровану анатомічну рукоять, що забезпечує зручність і надійність хвата, вбудований запобіжник на спусковий гачок як в оригіналу і запобігає випадковий постріл, також як в оригіналу відсутня курок в задній частині пістолета. Харчування боєприпасами забезпечує дворядний магазин на 14 патронів + 1 в стовбурі. У передній частині рами розташована планка Вівера, що дозволяє кріпити додаткові аксесуари, такі як ліхтар або лазерний целеуказатель. Рама пістолета виконана з високоміцного термостійкого пластику, затвор з легкого сплаву, а ствол зі сталі, при цьому забезпечується досить реалістичний вага оригіналу.

Використовувати даний сигнальний пістолет, зважаючи на його ідентичність справжньому бойового пістолета, можна не лише як стартовий при проведенні спортивних заходів, але й для холощения, тренувань поводження зі зброєю та тренуваннях по самообороні. Гучний постріл холостого патрона дозволить відлякувати різного роду небезпечних тварин, подавати сигнали в екстрених ситуаціях, а також використовувати в якості реквізиту при відео-зйомки і театральних постановках.

Пістолет поставляється в зручному для транспортування і зберігання пластиковому кейсі, в комплект входить шомпол, маслянка та інструкція. Представлений в чотирьох колірних рішеннях: Чорному, Сатиновом, Хромованому і Димчастому.

Характеристики

Калібр
Загальна довжина
  • 186
Обойма
  • 14 + 1
Вага, г
  • 818
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки