1003419 Пістолет сигнальний Carrera Arms Leo GTR92 Black

1 відгук Код:  319050190

1003419 Пістолет сигнальний Carrera Arms Leo GTR92 Black

1 відгук Код:  319050190

Колір: Чорний

Продавець:Полководец

4.7/5  ( 21 оцінок )

1 876

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сигнальний пістолет Leo GTR92 від компанії Carrera Arms, є копією легендарного пістолета Beretta 92, який добре знайомий нам з множин фільмів і не тільки, з тих самих пір, як прийшов у 80-х роках на зміну, не менше легендарному Кольту 1911 як штатному пистолету армії США . За сьогоднішній день він стоїть на озброєнні багатьох армій та правоохоронних органів по всьому світу

Пістолет призначений для стрільби холостими 9мм. патронами, спуск підвійної дії, запобіжник типу прапорця розташований з двох сторін, що буде дуже зручно як для правші, так і для лівші і запобігає випадковий постріл. Харчування боєприпасами забезпечує дворядний магазин на 17 патронів + 1 у стволі. Рама пістолета і затвор з легкого сплаву, а ствол зі сплаву цинку, алюмінію і міді, при цьому забезпечується досить реалістичний вага оригіналу.

Використовувати цей сигнальний пістолет, з огляду на його ідентичність справжньому боєвому пістолету, можна не тільки як стартовий при проведенні спортивних заходів, але і для вичищень, тренувань поводження зі зброєю та тренуваннях з самооборони. Гучний постріл холостого патрона дозволить відлякувати різного роду небезпечних тварин, подавати сигнали в екстрених ситуаціях, а також використовувати як реквізит при відео-зйомках і театральних постановках.

Пістолет поставляється в зручному для транспортування та зберігання пластиковому кейсі, в комплект входить шомпол, маслянка та інструкція. Подань у п'яти кольорових рішеннях: Чорному, сатинові, хромовані, матово-хромовані та димчасті.

Характеристики

Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки