Мачете Tramontina Camping 350 мм (26619/122)

Матеріал клинка

Мачете Tramontina Camping 350 мм (26619/122)

Продавець:SKL SHOP

4.9/5  ( 279 оцінок )

940

780

Є в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нож мачете с пластиковой рукоятью Tramontina Camping в блистере, 350 мм (26619/122) многофункциональный инструмент для истинных ценителей туристического отдыха, рыбалки, пикников. Благодаря небольшой длине лезвия и наличию пластикового чехла, этот мачете удобно брать с собой на каждую вылазку на природу. Удобная рукоять из полипропилена не скользит в руке и помогает надежно удерживать нож в руке. Лезвие выполнено из качественной нержавеющей стали. На нем выгравирован торговый знак производителя Трамонтина и линии Camping. Кроме того, изображена палатка с человеком, который не представляет своей жизни без активного отдыха. На обухе ножа мачете имеется серрейторное лезвие, которое может быть использовано в качестве пилы. Также лезвие оснащено отверстием для темляка.

Бажаєте зробити гідний подарунок для любителя активного відпочинку? Вітаємо! Ви вже його знайшли! Таке мачете точно оцінять люди, які розуміються як на відмінних ножах, так і справжні туристи, рибалки і просто любителі хорошого проведення часу на природі.

Матеріал леза: нержавіюча сталь.
Товщина леза: 2 мм.
Матеріал рукояті: поліпропілен.

Характеристики

Матеріал клинка
Поверхня клинка
  • Малюнок
Країна реєстрації бренду
  • Бразилія
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».