Пневматична гвинтівка Beeman Kodiak x2

Пневматична гвинтівка Beeman Kodiak x2

Продавець:Striker

4.5/5  ( 42 оцінок )

7 480

Є в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка Beeman Kodiak x2 – яскрава «представниця американського сімейства Beeman. Модель переломного типу належить класу "Магнум". Beeman Kodiak X2 має ергономічну, продуману до дрібниць конструкцію. Постріли з цієї пневматики проходять досить точно і кучно. Насамперед, це заслуга ствола, який має якісні та чіткі нарізи. Особливістю є ствол, що знімається, це дуже зручно для транспортування зброї. Ложе практично і зручно, навіть незважаючи на те, що виконано з композитних матеріалів. Збройовий пластик стійкий до сколів, на ньому не видно подряпин, до того ж гвинтівці не страшні перепади температури. Загальна довжина моделі 1200 мм, вага 4 кг, таким чином, зброя комфортно розташовується в руках, відчувається її баланс. Стовбур, довжиною 510 мм, оснащений аеродинамічним компенсатором, що мінімізує силу віддачі під час пострілу. Beeman Kodiak x2 є досить серйозною зброєю, початкова швидкість польоту кулі 330 м/с. Прицільна дальність сягає понад 70 метрів. Рекомендується застосовувати свинцеві кулі вагою від 0,57 до 0,82 грами. Ударно-спусковий механізм регульований двоступінчастий, що дозволяє індивідуальне налаштування під власника. Для стрілянини з далеких дистанцій служить оптичний приціл 4x32, який іде в комплекті зі зброєю.

Догляд за стволом та металевими частинами здійснюється за допомогою стандартних рушничних наборів та засобів для чищення. Загалом гвинтівка проста і невибаглива у користуванні.

Завдяки чудовим технічним характеристикам Beeman Kodiak x2 задовольнить навіть найвищі запити досвідчених стрільців. До того ж вартість цієї моделі, порівняно з аналогічними моделями інших виробників, більш ніж прийнятна.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 510 мм
Калібр
Вага, г
Матеріал прикладу
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!