Пневматична гвинтівка PCP Aselkon MX7-S Black

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка PCP Aselkon MX7-S Black

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 111 оцінок )

18 573

Немає в наявності

21

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Про компанію

Компанія Aselkon новачок на ринку PCP пневматики, але не новачок у виробничому бізнесі. З 2006 року компанія виготовляє підйомні крани різної складності, від автомобільних до корабельних. Нещодавно компанія зайнялася виробництвом автоматичних мисливських рушниць 12-го калібру, а в цьому році дісталася РСР пневматики. Та, незважаючи на такий короткий термін, вже випустила значну лінійку різних моделей РСР гвинтівок. Перевагою даних гвинтівок, є замкнутий цикл виробництва на заводі компанії, від А до Я. Закуповується тільки сировину, і після проходження перевірки якості, з сировини виробляються абсолютно всі компоненти гвинтівок, від дерев'яних і пластикових лож, до манометрів і стовбурів. Що забезпечує контроль якості на всіх етапах виробництва і збірки.

Переваги PCP гвинтівки Aselkon MX7-S Black

  1. По суті, це скорочена версія моделі МХ-7. Компонування виконана за схемою булл-пап, що дозволило скоротити загальну довжину гвинтівки. При цьому на відміну від попередньої моделі (Aselkon MX7) був так само вкорочений стовбур, що зробило гвинтівку ще більш компактною і маневреної. Тепер стріляти з положення стоячи і з коліна стало ще більш комфортно.
  2. Ложа з регульованим подщечником, виконана з ударостійкого пластику, оснащений м'яким потиличником, який і пом'якшує і без того незначну віддачу, і забезпечує більш зручну вкладку, завдяки чому ви зможете вести більш кучную і прицільну стрільбу.
  3. Гвинтівка прямоточна. Це означає, що принцип роботи зводиться до того, що повітря, яке виштовхує кулю зі стовбура, дозовано подається з резервуара. При пострілі ударник б'є по клапану, змушуючи його відкритися, звільняючи частину повітря, який потрапляє в стовбур і розганяє кулю. Закривається клапан завдяки пружині і тиску повітря в резервуарі. Велике тиск у резервуарі, відповідно, провокує збільшення тиску на клапан, внаслідок чого він заривається швидше. Коли тиск у резервуарі падає, збільшується час відкриття клапана, але повітря вже виходить під меншим тиском. На що це впливає? Звичайно ж, на швидкість польоту кулі, яка поступово знижується, настильность, купчастість і точність стрільби. Прямоточні pcp-гвинтівки характеризуються великим розкидом швидкості, ніж редукторні. Вбудований манометр дозволяє користувачеві скласти графік зміни швидкості, щоб визначити проміжок з мінімальним зміною швидкості і дізнатися середня питома витрата повітря. Крім того, завдяки манометру зручно контролювати запас повітря, який залишився в резервуарі.
  4. Вбудований резервуар високого тиску об'ємом 275 куб. см. на 20% більше, ніж у інших гвинтівок цього класу, і забезпечує максимальний тиск 200 Бар. Це дозволяє зробити близько 80 пострілів з однієї заправки.
  5. У гвинтівки немає відкритих прицільних пристосувань, але вона має вбудовану планку Picatinny 22 мм, для кріплення різних оптичних прицілів. В передній нижній частині цівки є технологічний отвір з гвинтом, що дозволяє встановити сошки, або додаткову планку Пикатинни для кріплення різних пристосувань (ліхтарик, ЛЦУ і т. д.).
  6. Початкова швидкість вильоту кулі становить в середньому 270 м/с., а енергія 22 Дж.
  7. Зводиться гвинтівка за допомогою затвора, важільного типу, дозволяючи не зводити очей з мішені, та вносити відповідні поправки при стрільбі.
  8. Ручний запобіжник розташований трохи нижче затвора, і дозволяє перевести гвинтівку в режим вогню одним рухом, відразу після взводу.
  9. Регульований спусковий гачок дозволяє підлаштувати плавність спуску спеціально для вас, що також позначається на точності в кращу сторону.
  10. Загальна довжина цієї гвинтівки, складає всього 650 мм., а стовбура 450 мм. Гвинтівка добре збалансована і важить всього 3.8 кг

Поставляється в пластиковому кейсі, досить міцному й зручному для транспортування. В комплект поставки входять два магазини барабанного типу на 14 кульок, але також є можливість стрільби одиночними пострілами, шляхом прямого заряджання.

Гвинтівка відмінно підійде як для спортивної стрільби по мішенях, так і розважальної стрільби на природі.

Характеристики

Загальна довжина
  • 650
Довжина дула
  • 450 мм
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!