Кишеньковий ніж CH Knives CH Butcher2-BZ

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж CH Knives CH Butcher2-BZ

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

4 704

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Повна назва цього ножа, згідно з каталогом: Butcher 2 Bushcraft Sheep Foot Ti. З назви можна зробити припущення, що виробник позиціонує свій ніж як свого роду похідний кухонник екстра-класу. профіль клинка наводить на такі думки. Та й конфігурація рукояті явно говорить про те, що щось різати і шаткувати на рівній поверхні таким ножем буде дуже зручно.

При цьому Butcher 2 відноситься до топової, преміумної лінійки асортименту CH Knives. Клинок ножа виготовлений із порошкової швидкорізальної сталі CPM S35VN від Crucible Indusries. Цей сорт стали безперечно є одним з найкращих у ножовій індустрії на даний момент. CPM S35VN, при своїй високій твердості зберігає достатню пластичність, вона зносостійка, довго зберігає гостроту ріжучої кромки, відмінно чинить опір ударним навантаженням і корозії. Головний її недолік, це, мабуть, – ціна. Тому ви не зустрінете клинків із S35VN у бюджетних ножах. В принципі, Butcher 2 до таких не відноситься.

Ну і цілком природно, що під стать такої виняткової сталі і рукоятка. Титановий метал зі вставками з карбону і виглядає красиво, і важить мало. Та й міцністю і корозійною стійкістю має добре відомі.

Конструктивно цей ніж – frame lock з можливістю відкривання як за плавник-фліппер, так і за допомогою стильного підпальцевого отвору. Осьовий механізм працює безвідмовно. Ніж легко відкривається та закривається однією рукою. Відмінна якість складання та бездоганність роботи механіки для CH Knives – правило, а не виняток.

Butcher 2 – чудовий EDC ніж із деяким кухонним ухилом. Поклавши руку на серце, різноманітні продукти – головний видобуток та об'єкт роботи більшості кишенькових складнів. Але якщо вам знадобиться розкрити упаковку, перерізати шнур або дріт, обтесати дерево, можете не турбуватися, Butcher 2 легко впорається і з цими завданнями. Адже на його боці:

  • відмінна сталь;
  • довга, майже пряма ріжуча кромка, яка хороша як для різу, так і для стругання;
  • високі прямі спуски;
  • цілком пристойні розміри клинка (95 мм довжини, 4.1 мм у обусі).

У ножів клинками типу Sheep Foot є свої шанувальники і критики. Хтось такі ножі любить, хтось їх уникає. Але якщо ви зрозуміли, як мовиться в Китаї «дао» (шлях) такого клинка, ви не заперечуватимете, що CH Knives Butcher 2 є гідним, якісним і красивим представником цього старого і шанованого ножового племені.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».