Навушники для стрілянини MSA Sordin Supreme Pro-X LED

Навушники для стрілянини MSA Sordin Supreme Pro-X LED

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

17 290

Немає в наявності

22

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Активні навушники SORDIN Supreme Pro X з LED ліхтариком

Sordin Supreme Pro-X: максимальний захист для полювання

Supreme Pro-X від шведського виробника Sordin - це ідеальний захист органів слуху для мисливців, солдатів та сил оперативного втручання. Як і Sordin Supreme, Supreme Pro-X вражає посиленням 1:4! Він відрізняється від свого попередника водонепроникними мікрофонами і особливо міцною електронікою, що ідеально підходить для складних завдань.

Краще чути з активним шумоподавленням

Навушники Sordin з шумозаглушенням користуються особливою популярністю у мисливців, тому що вони не тільки зменшують шум, але й збільшують гучність тихих звуків. Активні мікрофони, що оточують, посилюють тихі звуки дичини в листі, але відключаються при раптових звуках, таких як постріли! Ось чому Sordins також ідеально підходять для працівників промисловості та логістики: шумове забруднення знижується, в той час як ви, як і раніше, чітко чуєте голоси своїх колег або шум машин, вилкових навантажувачів і т. д. Вхід AUX також дозволяє підключити смартфон або MP3-плеєр для прослуховування музики, як у навушниках!

Замінити акумулятор легко

Бажаєте замінити акумулятор у Sordin Supreme Pro-X? Завдяки цим інструкціям заміна виконується в одну мить! Щоб встановити його, просто вставте першу батарею (дотримуючись полярності) і натисніть на неї ручкою , а потім вставте другу батарею . Щоб вийняти другу батарею під час заміни, переверніть навушники вгору дном і постукайте по нижній частині! Потім батарея випадає та легко виймається.

Характеристики

Живлення
  • 2 х ААА
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами