Ніж Swiza D03 Blue (KNI.0030.1030)

Довжина клинка, мм
  • 75

Ніж Swiza D03 Blue (KNI.0030.1030)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 393 оцінок )

1 270

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж SWIZA – це сучасне прочитання швейцарської класики. Бренд SWIZA передбачає зручність та практичність у повсякденному використанні у поєднанні з автентичною швейцарською стилістикою та орієнтований на людей з динамічним способом життя.

SWIZA - найзручніший, стильний і простий у використанні швейцарський ніж, адже він поєднує в собі ті функції, які можуть знадобитися щодня.

Ножі виготовлені з нержавіючої сталі марки 440C , загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла. Такі показники є оптимальними для щоденного використання та легкого заточування.

Складні багатофункціональні ножі Swiza мають низку унікальних особливостей.

Ергономічна вигнута форма і м'яка нековзна рукоять з матового прогумованого полімеру Soft touch роблять її зручнішою для зберігання та роботи. Такі ножі справді виділяються серед інших швейцарських ножів.

Ножі Swiza є безпечними. Замок Safety Lock, вбудований у швейцарський хрест на ручці, активується натисканням на заховану в ньому кнопку. Надійно зафіксований лайнер не дасть клинку скластися вам на пальці. Розкрийте клинок і насолоджуйтесь чудовим безпечним різом. Для того, щоб закрити ножа, необхідно затиснути хрест і плавно сховати клинок у рукоятку. На відміну від інших ножів, вам необхідно просто затиснути кнопку, а не відсувати сам лайнер усередині рукояті.

Інструменти Swiza мають зручні прорізи, що дозволяють легко діставати їх з рукояті як правшам, так і лівшам. Крім того, вони дозволяють зберегти нігті, що так важливо для представниць прекрасної статі.

Ножі Swiza невибагливі у догляді: ви можете мити їх як під проточною водою, так і в посудомийній машині у воді до 80 градусів, однак постарайтеся помістити ніж у машині окремо від решти забрудненого посуду. Обов'язково протріть насухо кожен інструмент після миття.

Окремим пунктом варто відзначити дизайн, адже різноманітність кольорів та візерунків рукояті задовольнить вимоги як прихильника класики, так і любителя яскравих незвичайних аксесуарів. Універсальний чорний чи класичний червоний? Життєрадісний помаранчевий чи безтурботний блакитний? А може, бездоганний білий чи камуфляж? Вибирати тільки вам, адже це ще не всі рішення кольорів, в яких доступні ножі Swiza.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2
Довжина клинка, мм
  • 75
Матеріал ручки
  • Полімер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».