Пневматичний пістолет Borner Panther 801

Пневматичний пістолет Borner Panther 801

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

5 740

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет Borner Panther 801 - пневматичний пістолет калібру 4,5 мм, бойовим аналогом якого є Sig Sauer P232L .

Ця модель займає особливе місце в лінійці пневматики від компанії Borner, пістолет виглядає як справжня бойова зброя, має елегантний дизайн, корпус виконаний з металу і має відповідну вагу (750 грам). Завдяки зручній формі рукоятки та виконаним на ній насічкам, пістолет Borner Panther 801 чудово лежить у руці.

Для надання пневматичного пістолета Borner Panther 801 більшої подібності до справжньої зброї, виробник оснастив пістолет функцією Блоубек (Blowback) , що імітує рух затворної рами під час стрільби. Завдяки цьому пістолет створює дуже відчутну віддачу, що у поєднанні зі значною вагою доповнює візуальну схожість і дозволяє стрілку відчути всю красу роботи бойової вогнепальної зброї.

Пістолет Borner Panther 801 оснащений лазерним цілепоказником (ЛЦУ) , що дозволяє підвищити розрахункову прицільну дальність стрільби, особливо ця опція корисна при стрільбі в умовах недостатньої видимості. Активація ЛЦУ здійснюється натисканням на його передню частину до характерного клацання. У цьому спуск гачка супроводжується включенням лазера. Лазерний блок Borner 801 з обох боків оточений фіксаторами. Під час зняття затвора відкривається доступ до внутрішнього пристрою пневматики.

У магазин пістолета вміщується 19 сталевих куль-куль . Щоб зарядити обойму, необхідно опустити подавець униз і зафіксувати його у такому положенні. Верх магазину має наскрізний отвір, який при зарядці куль з одного боку необхідно прикривати пальцем. Місцем для встановлення газового балончика є ручка пістолета. Щоб встановити балончик, необхідно повернути назад накладку на рукоятку. Пружна ручка на підтискному гвинті після його фіксації непомітна, т.к. щільно примикає до ручки.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Калібр
Загальна довжина
  • 180 мм
Запобіжник
Тип прицілу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!