Окуляри Oakley Si Ballistic M Frame 2.0 Strike Array 3LS 11-186 (13165) SP

Окуляри Oakley Si Ballistic M Frame 2.0 Strike Array 3LS 11-186 (13165) SP

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

14 640

Є в наявності

7

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балістичні окуляри зі змінними лінзами. Вони забезпечують  дуже високий рівень захисту  Вони відповідають вимогам суворого американського стандарту балістичного захисту MIL PRF-31013 та стандартів ANSI Z87.1-2003.  Лінзи виготовлені за технологією  Oakley High Definition Optics  (HDO®), із високоякісного полікарбонату  Plutonite®  , завдяки чому відрізняються  високими оптичними якостями  .

У комплект входять 3 типи лінз:
- прозорі  прозорі  з коефіцієнтом пропускання видимого світла 89%, призначені для використання в умовах слабкого освітлення або його відсутності; 
- тоновані  сірі  з коефіцієнтом пропускання видимого світла 15%, призначені для використання в умовах середнього та яскравого освітлення, Вимоги МЦЕПС, що відповідають вимогам щодо нейтральності та кольоровості, 
- помаранчевий  ВР28  з коефіцієнтом пропускання видимого світла 28% і підвищеною контрастністю, призначений для використання в умовах від середнього до яскравого освітлення.

Лінзи також забезпечують  повний захист  від шкідливого ультрафіолетового випромінювання UVA та UVB та синього випромінювання з довжиною хвилі до 400 нм.

Оправи виготовлені з матеріалу O Matter®  , легкого та стійкого до навантажень та хімічних сполук  .  Вони оснащені системою  швидкої зміни візора Зручність використання підвищується за рахунок шкарпетки, виготовленої з добре прилеглого матеріалу  Unobtainium® Також варто відзначити повну сумісність із нашлемними приладами нічного бачення та зі шоломами MICH, CVC, PASGT та подібними до них. 

В комплект входять:
- оправа, -  прозорий
козирок  (встановлений),  -  сірий  козирок,  - козирок  VR28 - чохол з мікрофібри для зберігання та чищення окулярів,  - еластичний шийний ремінець,  - рідина Oakley  Anti-Fog  з серветкою,  - жорсткий нейлоновий за весь набір.

Технічні характеристики

Колір лінз:   прозорий, сірий, VR28
Колір оправи:   чорний
Відповідає стандарту: MIL PRF-31013, ANSI Z87.1-2003  
Вага: 30 г  
Виробник:  Oakley, США

Характеристики

Матеріал лінз
  • Поликарбонат
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами