Метальні ножі кунаї, набір з 3 ножів, компактні та непомітні, сталь 420

1 відгук

Код:  345391897

Матеріал клинка

Метальні ножі кунаї, набір з 3 ножів, компактні та непомітні, сталь 420

1 відгук

Код:  345391897

Продавець:Feelin Aktsio

5/5  ( 27 оцінок )

400

300

Є в наявності

72

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

13729 (3 в 1) – це комплект із трьох метальних ножів, стилізованих під японські кунаї. Кунай – це підсобно-господарський інструмент, що має багату історію та кілька сфер застосування.

Довгасті ножі, формою, що нагадують рибу і схожі на щось середнє між наконечником списа та кинджалом.

Клинок та рукоять виконані цілісно. Рукоять обгорнута шнурком з паракорду, а нижня частина зроблена у вигляді кільця, за допомогою яких ножі можна скріплювати разом, підвішувати на кріплення, прив'язувати додаткові темляки або смужки тканини.

Завдяки низькій ціні комплект ножів 13729 (3 в 1) є відмінним вибором для новачків, тих, хто тільки починає займатися метанням ножів. З цими трьома ножами можна тренуватися не тільки поодинці, а й влаштовувати змагання з друзями з метання на швидкість та точність кидка.

Ножі 13729 (3 в 1) виготовлені із 420 сталі. Її пластичність дозволяє уникати фарбування клинка, забезпечує просте відновлення його гостроти.

У польових умовах ножі зі сталі 420 марки можна правити буквально на будь-якому камені. Завдяки гарній ударній в'язкості такий тип сталі використовується для виготовлення метальних ножів, мачете, топірців тощо.

Сталь 420 має і високу корозійну стійкість, тобто зовсім не боїться ні вологи, ні бруду. Набір метальних ножів надійно фіксується в чохлі з кордури - міцної нейлонової тканини, що застібається на липучку.

Ножі 13729 (3в1) не є холодною зброєю, і мають виключно спортивно-розважальне призначення.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Метал
Піхви/чохол
  • Піхви
Вага, г
  • 115
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Анна Кондратенко
    Відгук від покупця. Продавець: Feelin Aktsio

    Ребенку понравилось

    Переваги:
    Крепкие,железо
    Недоліки:
    Меленькие

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».