Компактний шийний ніж з Нержавіючої Сталі TECHNO BEE SSH BPS Knives - Скелетний ніж зі шкіряним футляром

3 відгуки

Код:  345513790

Вага з піхвами
  • 100 г

Компактний шийний ніж з Нержавіючої Сталі TECHNO BEE SSH BPS Knives - Скелетний ніж зі шкіряним футляром

3 відгуки

Код:  345513790

Продавець:BPS

4.8/5  ( 15 оцінок )

1 200

1 049

Є в наявності

90

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Наш новий та унікальний ніж Techno Bee SSH. Цей ніж являє собою компактність і зручність. Простий і надійний Techno Bee SSH комплектується із шийним футляром, який зручно почепити на шию чи на елементи одягу або спорядження.

Цей повсякденний ніж має конструкцію full tang, яка робить його більш надійним і міцним. Лезо виготовлено з нержавіючої сталі і має по-справжньому унікальний дизайн і цікаву текстуру гравіювання.

Лезо виготовлено із нержавіючої сталі 5Cr14MoV, загартованість – 57-59 HRC. Тип загострення – скандинавський, тому міцність і неймовірна гострість леза дозволяє легко працювати із деревиною будь-якої твердості та при різних температурах.

Розміри:
Загальна довжина – 17 мм
Довжина леза – 3 мм
Товщина леза – 2.8 мм

Вага – 80 г

Характеристики

Вага з піхвами
  • 100 г
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Віталій Христенко
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Все нормально, тобто ціна, реакція продавця, строк доставки - шо ще треба для гарного настрою від покупки. Чохол тримає ніж не залежно від того, яким чином його туди запхали. Особисто мені здається, що лезо занадто закруглене. Але це не про ніж, а про моє відчуття. Рекомендував би я ніж? Так, рекомендую.

    Переваги:
    Виконує свої функції і відповідає очікуванням
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Александр Смирашевский
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Пожалуй самый лучший нож из всех что я когда либо держал в руках! Качество отличное! Гравировка радует глаз. Несмотря на внешнюю простоту и небольшие размеры эргономика просто-космос! Заточка-хоть брейся! Своих денег стоит однозначно!

    Переваги:
    Автору-огромный респект и уважение! Знает своё дело.
    Недоліки:
    Их нет.
  • Віталій Ващенко
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Ніж чудовий. Гадаю, він задумувався в першу чергу для відпочинку на природі, але повсякденним задачам теж чудово дає раду, хоча й варто враховувати особливості геометрії зі скандинавськими спусками і невеликі розміри.
    Якість виготовлення приємно вразила (особливо враховуючи ціну). Спуски акуратні й симетричні, гравіювання якісне.
    Також порадували баланс і ергономіка. Ніж хоч і простий на перший погляд, але на ділі дуже зручний. Відчувається, що при створенні дизайнер таки тримав його в руках і працював ним. В результаті, при роботі немає дискомфорту, не зважаючи на те, що конструктивно ніж являє собою досить тонку металічну пластину.
    Сталь теж показала себе добре. Це зовсім не той 5Cr**MoV, до якого ми звикли на китайських ножах. Якоїсь неймовірної стійкості вона не демонструє, правити час від часу потрібно, але за суб'єктивними відчуттями нормальна "нержавійка". Не надто любить картон.
    В комплекті шкіряний чохол зі шнурком. На вигляд симетричний, але тримає ніж по різному. В одному положенні досить вільно, якщо перевернути - більш щільно.
    Ношу ніж не на шиї, а просто в кишені - теж досить зручно.
    Загалом - невибагливий, зручний невеликий ніж, яким приємно користуватись.

    Переваги:
    Якість, ергономіка, дизайн, баланс, ціна, створений в Україні
    Недоліки:
    Немає

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».