Відгуки покупців про Компактний шийний ніж з Нержавіючої Сталі TECHNO BEE SSH BPS Knives - Скелетний ніж зі шкіряним футляром

3 відгуки

Код:  345513790

Залиште свій відгук про цей товар
  • Віталій Христенко
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Все нормально, тобто ціна, реакція продавця, строк доставки - шо ще треба для гарного настрою від покупки. Чохол тримає ніж не залежно від того, яким чином його туди запхали. Особисто мені здається, що лезо занадто закруглене. Але це не про ніж, а про моє відчуття. Рекомендував би я ніж? Так, рекомендую.

    Переваги:
    Виконує свої функції і відповідає очікуванням
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Александр Смирашевский
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Пожалуй самый лучший нож из всех что я когда либо держал в руках! Качество отличное! Гравировка радует глаз. Несмотря на внешнюю простоту и небольшие размеры эргономика просто-космос! Заточка-хоть брейся! Своих денег стоит однозначно!

    Переваги:
    Автору-огромный респект и уважение! Знает своё дело.
    Недоліки:
    Их нет.
  • Віталій Ващенко
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Ніж чудовий. Гадаю, він задумувався в першу чергу для відпочинку на природі, але повсякденним задачам теж чудово дає раду, хоча й варто враховувати особливості геометрії зі скандинавськими спусками і невеликі розміри.
    Якість виготовлення приємно вразила (особливо враховуючи ціну). Спуски акуратні й симетричні, гравіювання якісне.
    Також порадували баланс і ергономіка. Ніж хоч і простий на перший погляд, але на ділі дуже зручний. Відчувається, що при створенні дизайнер таки тримав його в руках і працював ним. В результаті, при роботі немає дискомфорту, не зважаючи на те, що конструктивно ніж являє собою досить тонку металічну пластину.
    Сталь теж показала себе добре. Це зовсім не той 5Cr**MoV, до якого ми звикли на китайських ножах. Якоїсь неймовірної стійкості вона не демонструє, правити час від часу потрібно, але за суб'єктивними відчуттями нормальна "нержавійка". Не надто любить картон.
    В комплекті шкіряний чохол зі шнурком. На вигляд симетричний, але тримає ніж по різному. В одному положенні досить вільно, якщо перевернути - більш щільно.
    Ношу ніж не на шиї, а просто в кишені - теж досить зручно.
    Загалом - невибагливий, зручний невеликий ніж, яким приємно користуватись.

    Переваги:
    Якість, ергономіка, дизайн, баланс, ціна, створений в Україні
    Недоліки:
    Немає
    • Продавець BPS

      Дякуємо за відгук!