Тактический Жилет - Плитоноска до Штурмової Пластини Cummerbund - MULTICAMO

Тактический Жилет - Плитоноска до Штурмової Пластини Cummerbund - MULTICAMO

Продавець:Racio

4.7/5  ( 51 оцінок )

3 199

1 740

Є в наявності

64

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний жилет Buckle Up Assault Plate Carrier являє собою інноваційне рішення в області тактичного спорядження, розроблене, щоб забезпечити операторам правоохоронних органів, військових, приватних охоронних служб і гравців ASG відмінну мобільність і надійний захист. Цей продукт був розроблений спеціально для динамічних ситуацій, коли кожен момент є вирішальним.

Він представляє інноваційну систему кріплення на передній панелі під назвою BUCKLE UP , яку можна швидко надягати та знімати завдяки міцним затискачам і липучкам. Завдяки цій системі можна швидко демонтувати панель, відкриваючи двері для широкого асортименту багатоцільових мішків або нагрудних жилетів. Це дозволяє користувачеві швидко адаптувати жилет до конкретної місії та потреб у обладнанні.

За посиланням Buckle Up ви можете знайти більше інформації про цю інноваційну систему кріплення.

Жилет також забезпечує чудову організацію, оснащений двома кишенями з легким доступом, які ідеально підходять для стандартних балістичних пластин та їхніх манекенів, підвищуючи рівень захисту. Регульовані та м'які лямки та черевний пояс забезпечують комфортне носіння навіть у складних умовах місцевості.

Внутрішня сторона жилета покрита дихаючою сітчастою тканиною , яка не тільки підвищує комфорт при носінні, але також знижує вплив вібрацій і ударів, виконуючи роль амортизатора. Це дозволяє користувачеві зосередитися на поставленому завданні без зайвого дискомфорту.

Жилет дозволяє гнучко монтувати підсумки як на передній панелі, так і на лямках (PALS) зовнішнього черевного пояса. У набір також входять жорсткі манекени балістичних вставок і передня панель MOLLE, яка пропонує комплексне та готове до використання рішення.

Тактичний жилет Buckle Up Assault Plate Carrier — це не просто звичайна частина спорядження, це інструмент, який дозволяє швидко адаптуватися до мінливих умов місцевості та вимог місії. Забезпечуючи ідеальний баланс між захистом і мобільністю, цей продукт є незамінною підтримкою для професіоналів, які стикаються з викликами в області тактичних операцій.

Вага:1500 г
Матеріал:1000D поліестер
Камуфляж:мультикамо

Характеристики

Система кріплення спорядження
Матеріал жилета
  • 1000D поліестер
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами