Окуляри балістичні Edge Tactical Sharp Edge (МВ-000936)

Окуляри балістичні Edge Tactical Sharp Edge (МВ-000936)

Продавець:М-В-С

4.8/5  ( 42 оцінок )

1 490

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Захисні окуляри Sharp Edge TT від Edge Tactical Safety Eyewear з балістичними випробуваннями, потрійними стійкими до подряпин мідними полікарбонатними лінзами Tiger's Eye з унікальною технологією захисту від запотівання Vapor Shield. Об'єктиви Sharp Edge TT протестовані на відповідність стандартам EN166 F CE, ANSI Z87.1+2015 та MCEPS (військові бойові системи захисту очей) GL-PD 10-12. Лінзи фільтрують 99,9% випромінювання UVA/UVB/UVC. Кругла оправа, яка зручно та щільно прилягає до голови, з прогумованою областю носа та кінчиками скронь, виготовлена із міцного нейлонового поліаміду TR-90, протестованого EN166 S CE. Завушники Sharp Edge TT (тонкі дужки) дуже тонкі та відмінно підходять для носіння під захистом органів слуху або каски.

Технологія Edge Vapor Shield:

Унікальна технологія захисту від запотівання Edge Vapor Shield вбудована безпосередньо в полікарбонатні лінзи та забезпечує постійний захист від запітніння зовні та всередині! У звичайних окулярах технологія захисту від запотівання застосовується тільки з одного боку і втрачає свій ефект при зношуванні, і її необхідно оновлювати за допомогою спрею проти запотівання або серветок.

Лінзи Tiger's Eye мідного кольору фільтрують синє світло, знижуючи напругу та втому очей та покращуючи сприйняття глибини. Вони відрізняються високою контрастністю та ідеально підходять для хмарних та туманних днів. Лінзи Tiger's Eye мають світлопропускання 50% та фільтрують 99,9% променів UVA/UVB/UVC.

У комплекті мішечок для чищення з мікрофібри.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами