Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion TM35-640

Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion TM35-640

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

125 245

114 700

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion TM35-640

AGM Fuzion TM35-640 – багатофункціональний тепловізійний монокуляр з додатковим оптичним каналом від американського бренду AGM Global Vision, LLC. Модель побудована на великому ванадієвому ІЧ-Сенсор - 640 х 512 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) 50 Гц, забезпечили значно кращу роздільну здатність і дальність дії. Додатково є цифрова камера CMOS сенсор 1960х1280рх @25fps, захоплююча відео у форматі HD. Вперше реалізовані можливості, що застосовуються виключно в дорогій вимірювальній техніці. Користувачам доступно суміщене зображення з тепловізійної і оптичної камери. Отримувана картинка з гранично високим рівнем деталізації та інформативності. Оптичне збільшення від 2 до 16 крат реалізовано за допомогою потужного цифрового зума з кроком х1, x2, x4, x8. Монокуляр прекрасно бачить крізь туман і щільну димову завісу, теплоконтрастному об'єкту також не сховатися за нещільної рослинністю. Заявлена дальність виявлення в 1750 метрів перекриває весь спектр завдань для застосування на нічних видах полювань.

Повний набір мультимедійних опцій з модулем Wi-Fi значно розширив можливості. Доступний запис відео у високій якості і знімки екрану. Роликами можна ділитися зі своїми друзями в соціальних мережах, розміщувати на платформах YouTube і ін. Монокуляр підтримує інтеграцію з будь-якими цифровими пристроями на Android або iOS, режим «точка доступу» забезпечує роботу в режимі відеоконференції, передаючи відео на 5 телефонів або планшетів. Доступний вибір різних колірних схем відображення і режимів роботи, опція відстеження самої гарячої точки. AGM Fuzion TM35-640 відгуки отримав тільки позитивні. Тепловізор готовий до найбільш суворих випробувань. Повністю герметичний протиударний корпус впорається з падіннями у воду, на твердий грунт, йому не страшні удари об гілки дерев, амуніцію. Невибагливе і надійне обладнання від американського бренду на порядок поліпшить результати і якість полювання.


Тепловізор AGM Fuzion TM35-640 характеристики:

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1750 м; 
  • Приймач теплового випромінювання 640 х 512 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) 50 Гц; 
  • Тип матриць - FPA VOx (Uncooled Focal Plane Arrays); 
  • Цифрова камера 1/2”Progressive Scan CMOS 1960х1280рг @25fps; 
  • Чутливість в діапазоні від 400 до 1000 nm - 0.001 Lux @ F1.0; 
  • Германієвий об'єктив F35/1.0 з ручним фокусуванням; 
  • Оптичне збільшення 2х-16х цифровий зум: х1, x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100 м – 12,5°×10°/11,9 х 17,5; 
  • Кольоровий OLED дисплей (0.39-inch) 1024x768 пікс; 
  • Колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion, Visible, Image Fusion); 
  • Опція відстеження максимальної температури; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті; 
  • Wi-Fi модуль, робота в режимі «Точка доступу», відеовихід CVBS; 
  • Міцний пластиковий корпус, управління за допомогою 3-х кнопок; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67 (водонепроникний); 
  • Система живлення – li-ion акумулятор 18650; 
  • Час автономної роботи-5 годин; 
  • Живлення від зовнішнього джерела USB Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +55°С; 
  • Габарити 168×87×51 мм;
  • Вага 0,48 кг.

Дальність виявлення в 1750 метрів реалізована завдяки впровадженню високочутливих матриць 640 х 512 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) 50 Гц і потужному германієвому об'єктиву з апертурою 35 мм. Користувач гарантовано побачить великого представника тваринного світу з безпечної для себе відстані. Можна не побоюватися за те, що спостерігач видасть своє місцезнаходження.

Режими відображення і набір колірних палітр підібрані оптимальним чином для вирішення різних завдань в залежності від дальності спостережень і умов видимості.

Доступні наступні варіанти:

  1. White Hot (Гарячий білий); 
  2. Black Hot (Гарячий чорний); 
  3. Red Hot (Гарячий червоний); 
  4. Fusion (Кольоровий); 
  5. Режим Visible (Злиття); 
  6. Режим Image Fusion (Суміщення цифрового зображення і теплової сигнатури).

«Image Fusion»- унікальний режим злиття зображень. Загальна картинка виходить в результаті накладення напівпрозорої теплової сигнатури на картинку з цифрової камери. Прозорість регулюється. Опція призначена для застосування на коротких дистанціях. Отримане зображення відрізняється самим високим рівнем деталізації. 

Колірні рішення з контрастними відтінками білого, чорного і червоного кольорів оптимальні для дальніх дистанцій. Теплий об'єкт добре видно на прохолодному тлі. Призначені для умов з недостатньою видимістю, також добре себе показали при атмосферних опадах.

 Палітра «Fusion» - по глибині колірного відтінку показує найбільш теплі місця на поверхні об'єкта. Ефективна на коротких дистанціях при необхідності ідентифікації та визначенні трофейности тієї чи іншої тварини.

Режим «Visible» забезпечує злиття колірних палітр. На зображенні можна спостерігати кілька кольорів (білий, жовтий, червоний, рожевий і малиновий), кожний з яких відповідає певному градієнту температури.

Тепловізійне бачення забезпечено завдяки новітньому сенсору VOx 640 х 512 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) 50 Гц. Розмір монокристала у даній моделі – один з найбільших. Неохолоджувані мікроболометри працюють в діапазоні довгохвильовій частині ІЧ-спектру LWIR (Long-wavelength infrared) від 8 до 14μm. Земна атмосфера повністю прозора і не створює перешкод для спостережень, дозволяючи «бачити» крізь туман, задимлення і щільні опади. Значний розмір монокристала забезпечив широкий кут поля зору FOV і підвищив роздільну здатність. Частота роботи модуля 50 Гц.

Вбудована цифрова камера 1/2”Progressive Scan на чутливому сенсорі CMOS забезпечує отримання якісної картинки у форматі HD. Робота в області ІЧ-спектра від 400 до 1000 nm дозволяє вести спостереження при вкрай низькому рівні освітленості. Користувачам доступно зображення в режимі злиття, так і окремо.Зі спільним використанням цифрової камери для спостереження стають доступні деталі, які раніше неможливо було побачити за допомогою тепловізорів, наприклад, номери автомобілів, написи на поверхнях та ін.

Довгофокусний германієвий об'єктив F35/f1.0 з широким кутом поля зору забезпечить якісну картинку на будь-якому віддаленні. Доступно оптичне збільшення від 2 до 16х. Зображення наближати можна плавно і дискретно з кроком х1, х2, х4, х8. Показник FOV (кут поля зору ) дорівнює – 12,5°×10°, що в лінійному вираженні відповідає області простору в 21,9 х 17,5 м на відстані в 100 метрів. фокусування на дистанцію проводиться за допомогою низькопрофільного кільця на об'єктиві.

Кольоровий OLED дисплей (0.39-inch) SONY видає картинку з роздільною здатністю 1024x768 пікселів, частота оновлення кадрів 50 Гц. Окуляр оснащений лінзовою системою, що збільшує, забезпечує повнорозмірний формат. Доступні регулювання яскравості (5 рівнів), опція тимчасового відключення. Низький рівень енергоспоживання значно подовжує час автономної роботи. Технологічне обладнання адаптовано до роботи при мінусових температурах. Ідеально налаштувати картинку допоможе опція діоптрійного коригування. Винос вихідної зіниці – 19 мм.

Модуль Wi-Fi. Вбудований фото - відеорекордер дозволяє записувати ролики у високій якості. Об'єм внутрішньої пам'яті 16 Гб дає можливість зберігати більше 10 годин відео і близько 70 тисяч фото. Обмін файлами з цифровими гаждетами відбувається по бездротовому з'єднанню. Робота тепловізора у режимі «Точка доступу» дозволяє транслювати відео відразу на кілька телефонів і планшетів, дозволяючи проводити спостереження в режимі відеоконференції.

Корпус монокуляра виконаний з конструкційного пластика. Полімерний матеріал забезпечує надійний захист приладу від будь-якого роду потрясінь, допустимі падіння з невеликої висоти, випадкові удари об гілки дерев. Клас захисту IP67 гарантує живучість при використанні в умовах високої вологості, з приладом нічого нетрапитися при сильних атмосферних опадах. Діапазон робочих температур від -20 до +55°C.

Як джерело живлення використовуються змінні акумулятори типорозміру 18650. Час автономної роботи на одній батареї до 5-ти годин. Підтримується можливість роботи від зовнішнього джерела типу «Power bank», кабель USB Type-C в комплекті. Замінити акумулятор, що сів, можна в польових умовах.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion TM35-640; 
  • Акумуляторна батарея 18650; 
  • USB кабель тип С; 
  • Зарядний пристрій; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Інтерфейси та роз'єми
Час автономної роботи, год
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення