Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM10-256

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM10-256

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

35 520

32 190

Є в наявності

6

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM10-256

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM10-256 – компактний високотехнологічний прилад від американського виробника AGM Global Vision, LLC. Дальність виявлення ростових теплоконтрастних цілей в 460 метрів, при повній відсутності освітлення, перекриє весь спектр завдань для нічних типів полювань. Тепловізор побудований на найсучасніших сенсорах – матрицях FPA 256х192 pix. @ 12 мкм (NETD) < 35мК, що дозволило на порядок поліпшити якість і збільшити дальність роботи. Оптичного збільшення від 1 до 8 крат достатньо для спостережень на коротких і середніх дистанціях. Монокуляр оснащений повним набором мультимедійних опцій по запису відео і фото. Вбудований модуль Wi-Fi підтримує режим «Точка доступу», для одночасної передачі відео на кілька приймаючих пристроїв. Доступний стадіометричний далекомір і опція відстеження самої гарячої точки.

Один з найширших показників кута поля зору FOV (18°×13,5°) дає можливість миттєво виявляти ціль на відкритих просторах, незважаючи на атмосферні перешкоди у вигляді дощу, туману або щільної димової завіси. Кілька колірних палітр допоможуть адаптувати роботу в будь-яких умовах. Тепловізор AGM Taipan TM10-256 відгуки отримав тільки позитивні. Невибаглива оптика готова до найбільш суворих випробувань. Повністю захищений від проникнення вологи (IP67), не боїться падінь і прямого занурення у воду. Одного акумулятора достатньо для 7 годин безперервного використання. Сфера застосування виходить далеко за рамки полювання, сучасна оптика показує себе з найкращої сторони: при проведенні пошуково-рятувальних операцій, патрулюванні території, організації охоронних заходів, пошуку теплових витоків, туризмі тощо. Американські тепловізори AGM серії Taipan – ідеальний інструмент для підвищення якості полювання.


Тепловізор AGM Taipan TM10-256 характеристики:

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей — 460 м; 
  • Приймач теплового випромінювання - 256х192 pix. @ 12μm 25 Гц, (NETD) < 35мК; 
  • Тип матриць - VOx (оксид ванадію) Uncooled Focal Plane Arrays; 
  • Діапазон чутливості 8 -14 нм; 
  • Германієвий об'єктив F10/f1.0 з фокусуванням від 1 м; 
  • Оптичне збільшення 1–8х цифровий зум: x1 x2, x4, х8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–18°×13,5°/31,7х23,7; 
  • Кольоровий 0.2 inch, LCOS дисплей, роздільна здатність 720 x 540 пікселів; 
  • Чотири колірні палітри відображення (Black Hot, White Hot, Red Hot, Fusion); 
  • Цифрові режими поліпшення якості зображення; 
  • Вбудований фото відеорекордер 8 Гб внутрішньої пам'яті; 
  • Wi-Fi модуль, робота в режимі «точка доступу» Стадіометричний далекомір на 3 передвстановлених значення; Відстеження самої гарячої точки–функція (Hot track); 
  • Міцний пластиковий корпус, управління за допомогою 4-х кнопок; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення – вбудований li-ion акумулятор; 
  • Час автономної роботи до 8 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення USB Type-C; 
  • Гніздо адаптера для кріплення на штатив¼"; 
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +55°С; 
  • Габарити 158×61×57 мм;
  • Вага 0,26 кг.

Дальність виявлення до 460 метрів тепловізорів для кишенькового розміру вважається одним з кращих показників. Збільшити можливості вдалося завдяки матрицям з високою чутливістю 256х192 pix. @ 12 мкм, NETD < 35мК і кристально чистою германієвій оптиці. Ви помітите велику тварину розміром з оленя, кабана або вовка з безпечної відстані.

Тепловізійний модуль отримав надчуттєвий приймач інфрачервоного випромінювання. Це неохолоджуваний мікроболометр розміром 256х192 pix на основі високопродуктивних матриць фокальної площини FPA (Focal Plane Array). Монокристал на основі оксиду Ванадію (VOx) зібраний за технологією щільності посадки детекторів 12 мкм, Спектральний діапазон чутливості 8 до 14μm лежить в межах вікна прозорості земної атмосфери LWIR (Long-wavelength infrared), що дозволяє «бачити» крізь перешкоди у вигляді щільного туману, диму, рослинність. Поріг температурної чутливості NETD <35 мК (Noise Equivalent Temperature Difference) дозволяє вловлювати мінімальні відхилення температури на поверхні цілі і будувати реалістичне і деталізоване зображення. Робота з частотою оновлення кадрів 50 Гц, дає можливість спостерігати навіть за швидко рухомими цілями.

Ширококутний об'єктив F10/f1.0 AGM Taipan TM10-256 з кутом поля зору 18°×13,5°надає користувачам унікальні можливості для швидкого пошуку та оглядових спостережень. На мінімальному збільшенні буде видна область простору 31,7х23,7м на відстані в 100 метрів. Максимальне збільшення 8х наблизить картинку, дозволяючи в деталях розглянути віддалений об'єкт. Діапазон збільшення 1-8х, кратність можна змінювати плавно і дискретно, відразу збільшуючи зображення на максимум.

Чотири колірні палітри, у кожній з яких застосовані різні заводські налаштування контрастування і придушення шумів призначені для вибору оптимального зображення в залежності від умов і завдань:

Гарячий білий (White Hot); Гарячий чорний (Black Hot); Гарячий червоний (Red Hot); Кольоровий (Fusion).

Контрастні колірні рішення з гарячими інверсними відтінками чорного і білого і червоного кольорів слід застосовувати при пошуку на великих відкритих просторах. Температурний контраст між поверхнею цілі і елементами навколишнього оточення виділить ціль. Палітра «Fusion» призначена для спостережень на коротких дистанціях. По глибині відтінків значно простіше ідентифікувати об'єкт, добре видно найбільш теплі місця.

Повнокольоровий LCOS дисплей 0,2 дюйма, з роздільною здатністю 720×540 пікс видає повнорозмірне зображення. Збільшуюча лінзова система окуляра надає комфортну для сприйняття картинку. Дисплей адаптований до роботи при мінусових температурах (до -20°З), має низький рівень енергоспоживання. Доступне регулювання: 5 рівнів яскравості і контрасту, тимчасове відключення дисплея. Частота зміни кадрів 50 Гц, є діоптрійна корекція, актуально для людей з дисфункцією зору.

Стадіометричний далекомір – вбудована опція для вимірювання відстаней, має три встановлених значення. Виберіть тип об'єкта, вкажіть верхню і нижню межі, і тепловізор видасть результат вимірювань. Дані відображаються в полі зору.

Відстеження самої гарячої точки (Hot tracking) – нова опція, що дозволяє в динаміці бачити найбільш теплу ділянку. При її активації з'явиться додатковий маркер, що вказує на саму гарячу точку. Актуально при пошуку в лісистій місцевості, відстеження підранків.

Wi-Fi модуль і вбудований фото - відеорекордер дозволить записати все, що потрапляє в поле зору монокуляра. Файли зберігаються на вбудований носій (8 Гб), достатньо для кількох годин відео і 10 тисяч фото. Модуль Wi-Fi забезпечує бездротове з'єднання з телефонами і планшетами. Режим роботи «точка доступу» дозволяє транслювати потокове відео відразу на кілька приймаючих пристроїв: телефони, планшети, ноутбуки, смарт ТВ та ін. Для дистанційної роботи з пристроєм необхідно завантажити і встановити фірмовий мобільний додаток. 

Легкий і міцний корпус виконаний з ударостійкого пластику, здатного захистити чутливу електроніку від потрясінь при ударах і падіннях. Вологозахист по міжнародній системі стандартів IEC 60529 - IP67 гарантує працездатність умовах високої вологості, під інтенсивними атмосферними опадами і після короткочасного занурення в воду. Інтуїтивно зрозуміле меню не викличе труднощів при освоєнні навіть людиною, вперше взявшою прилад в руки. Для ведення тривалих спостережень зі стаціонарного положення передбачено штативный адаптер. Гніздо ¼" (дюйма) є на корпусі в нижній його частині. Діапазон робочих температур від -20 до +55°C.

Система живлення побудована на li-ion перезаряджаючийся батареї. Час автономної роботи до 10-ти годин. Для збільшення часу можна скористатися зовнішнім джерелом типу «Powerbank» з напругою 5В DC. Споживана потужність 1,5 Вт при струмі навантаження 2 А.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM10-256; 
  • Кришка об'єктива; 
  • USB-кабель для зарядки/кабель для передачі даних; 
  • Сумка для зберігання; 
  • Тканина для очищення оптики; 
  • Короткий посібник користувача; 
  • Детальна інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Інтерфейси та роз'єми
Мінімальна дистанція фокусування, м
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення