Мачете Tramontina Machetes 254 мм (26620/010)

Матеріал клинка

Мачете Tramontina Machetes 254 мм (26620/010)

Продавець:Fliggi

4.8/5  ( 93 оцінок )

568

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Tramontina — бразильська корпорація з віковою історією, світовий лідер у виробництві товарів для кухні, дому, саду. Асортимент Tramontina містить найширший спектр продукції, від сучасного кухонного начиння — ножів і столових приборів, і до посуду із тефлоновим покриттям.

Заснована 1911 року Валентином Трамонтіна, компанія починалася з невеликої ковальської крамниці в Ріо Гранде. За сто років зусиллями членів сім'ї засновника з маленького ковальського цеху компанія перетворилася на сучасну корпорацію, яка нараховує 10 великих фабрик і випускає 18000 видів продукції, представлену у 120 країнах світу.
Завдяки інноваційним розробкам, застосуванню екотехнологій і сучасному дизайну продукція компанії Tramontina завойовує все більшу популярність.

Під брендом Tramontina випускаються універсальні ножі, професійні із сертифікатом NSF (з антибактеріальним захистом Microban), спортивні та розкладні ножі, а також мачете та рожни — якісні та стильні, практично з необмеженим терміном експлуатації. Ножі Tramontina зарекомендували себе прекрасною якістю, міцністю, широким асортиментом та порівняно низькою ціною.

Що таке мачете? Це ніж із довгим лезом (здебільшого понад 50 см), досить тонкий (2-3 мм завтовшки), з одностороннім заточуванням і з легко вигнутим клинком. Варто відразу зазначити, що мачете не є холодною зброєю. Бразильська компанія Tramontina є одним із провідних виробників мачете.

Особливо варто згадати про марку сталі клинка. Для виготовлення твердих і пластичних клинків Tramontina вибрала вуглецеву сталь SAE 1070 з вмістом вуглецю 0.7%, це забезпечує максимальну твердість і пластичність клинка.

Ручки виготовлені з натурального дерева та пропілену, міцного синтетичного матеріалу, який надійно сидить у долоні та не вбирає запахи. Анатомічної форми колодка з полікарбонату, армованого скловолокном, має високу ударостійкість. Колодка формується безпосередньо на сталевій основі навколо 3 сталевих заклепок, запобігає швам, шпаринам та щілинам.

Мачете Tramontina знайдуть широке застосування в лісі, на пікніку, у туристичному поході, на дачі та на риболовлі. Цим інструментом дуже зручно рубати невеликі сучки, прибирати капусту та кукурудзу, розчищати місце для риболовлі від очерету й тростини. Крім того, мачете стане прекрасним подарунком для тих, хто веде активний спосіб життя.

Особливості:

Лезо: вуглецева сталь SAE 1070
Товщина леза: 2 мм
Ручка: з натурального дерева
Потрібно вимити й/або витерти після кожного використання і зберігати в сухому місці

Характеристики

Матеріал клинка
Піхви/чохол
  • Немає
Країна реєстрації бренду
  • Бразилія
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».