Пневматичний пістолет Borner Sport 306 (Crosman C-31)

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Borner Sport 306 (Crosman C-31)

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

2 419

Є в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зовнішній дизайн зброї має багато подібних рис із відомою Береттою. Виконана з міцного пластику модель важить лише 450 гр. Для зручності прицілу у будь-який час доби на прицілі та мушці пістолета розташовані світловідбивні нитки. Регулювання цілика додає комфорту експлуатації стрілки.

ОСОБЛИВОСТІ ПІСТОЛЕТА

На правій стороні рамки Borner Sport 306 знаходиться запобіжник. Активація запобіжника призводить до роз'єднання спускового гачка та ударно-спускового механізму, натискання не робить пострілу. Затвор моделі, що не рухається, все одно дозволяє розбирати конструкцію. Тиск в область спускового гачка призводить до відсування стволика. Після цього відбувається удар по клапану, після чого порція газу випускається у ствол зброї. Пневматичний пістолет Borner Sport 306 працює лише на самовзводі. Місцем установки балончика з вуглекислим газом є ручка, а кріплення відбувається за допомогою підтискного гвинта.

Місткість металевого магазину Borner Sport 306 - 18 кульок. При натисканні на певний важіль поруч із спусковою скобою обойма виймається. Металева обойма легко витягується завдяки власній вазі. Витрата 1 газового балончика – від 8 до 9 повнозарядних магазинів.

Максимальна швидкість польоту кулі досягає 120 м/сек, тому розважальна стрілянина можлива не лише за паперовими мішенями. Для точніших результатів рекомендується відходити від мети на 15-20 м. Довжина ходу спускового гачка не впливає на швидкий темп стрільби.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Загальна довжина
  • 205 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!