Пневматична гвинтівка Norica Dream Rider

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Norica Dream Rider

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 399 оцінок )

7 869

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка Norica Dream Rider – однозарядна гвинтівка, що відноситься до пружинно-поршневого типу пневматики. Її виробником є ​​іспанська компанія Norica, яка випускає пневматичну зброю. Для виготовлення своєї продукції вона використовує лише якісні матеріали та нові технології. Гвинтівка Norica Dream Rider має добрі технічні характеристики. чудова якість та доступну ціну. У неї стандартний калібр – 4 5 мм та невелика вага, завдяки чому тримати таку зброю в руках легко та приємно.

Ложе гвинтівки цієї моделі дуже ергономічне. Воно виконане з високоякісного пластику зі спеціальним покриттям, що захищає, яке стійке до негативного впливу навколишнього середовища. Щока типу «Монте-Карло» робить стрілянину зручною як для правші, так і для шульги. Приклад оснащений гумовим потиличником, який пом'якшує віддачу. Стовбур у цієї моделі сталевої зброї, має нарізи всередині і різьблення на кінці для установки саунд-модератора, який зменшує звук пострілу і підвищує точність. Стрілянина ведеться свинцевими кулями. Взвод (перезаряджання) гвинтівки здійснюється традиційним способом - "переломом" ствола.

Прицільні пристрої відкритого типу - целік і мушка. Цілик регулюється у двох площинах (по горизонталі та по вертикалі). Крім того, є можливість додатково встановити оптичний приціл для більш точного прицілювання. Для цього у гвинтівки є планка типу «ластівчин хвіст», ширина якої 11 мм.  Пневматична гвинтівка Norica Dream Rider підійде новачкам аматорам і навіть професійним стрільцям із пневматичної зброї.


Характеристики

Загальна довжина
  • 1180
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Тип кріплення оптики
  • База 11 мм (Ластівчин хвіст)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!