Ніж складаний напівавтоматичний GW 6788PC Сталь 440С!

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 83

Ніж складаний напівавтоматичний GW 6788PC Сталь 440С!

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

376

301

Є в наявності

27

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

6788 PC – це практичний складаний ніж із клинком зі сталі 440 С. Цій марці стали характерні стійкість до іржі та корозії, зносостійкість та тривале утримання гостроти клинка. Клинок, оброблений сатинуванням, не тільки приємно виглядає, а й забезпечений захистом від слідів використання та подряпин.

Замком для складаного ножа 6788 PC служить схема лайнер-лок, яка вже не перший рік вважається взірцем безвідмовності. Відкривається та складається ніж 6788 PC легко та невимушено.

При цьому, способів розкладання у нього як мінімум два - звичайний, за допомогою шпеньків, і набагато швидший, за допомогою виступу-плавця на клинку. Щоб розкласти меч, потрібно натиснути на плавець пальцем. Після цього він ще й служить як упор-обмежувач для пальців.

Рукоятка складаного ножа GW 6788 PC має пластикові накладки з хвилястим візерунком, що забезпечує її ребристою насічкою, а також декоративно-функціональними виїмками, які прикрашають його і підвищують зручність використання. Метал рукояті трохи виступає за пластик накладок і в цьому виступі зроблені отвори для темляка.

GW 6788 PC – це надійний складаний ніж, зручний у щоденному використанні, який добре підходить і для розрізання матеріалів різної густини, і для нарізування продуктів.

Характеристики:

Вид ножа: складаний

Загальна довжина, мм: 198

Довжина леза, мм: 83

Довжина рукояті, мм: 115

Товщина леза, мм: 2,5

Ширина леза, мм: 25

Марка сталі: 440C

Твердість сталі, HRC: 56-57

Поверхня леза: SATIN FINISH

Матеріал рукояті: пластик

Наявність кліпси: так

Маса, гр: 103

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 25
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».