Тактичні захисні окуляри Daisy X10 чорний

1 відгук

Код:  371144598

Тактичні захисні окуляри Daisy X10 чорний

1 відгук

Код:  371144598

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

595

Є в наявності

20

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні захисні окуляри Daisy X10 чорний

це закриті окуляри, призначені для тактичних операцій та інших видів активного відпочинку, таких як страйкбол, хардбол, тренувальна стрільба, активний туризм, мото- та велоспорт. Вони можуть бути використані також у разі небезпечної роботи з деревом та іншими матеріалами. Окуляри мають вікову категорію для дорослих та підходять як для чоловіків, так і для жінок.

Оправа окулярів виготовлена із пластику чорного кольору, а лінзи із полікарбонату . В комплект входять три комплекти лінз різних кольорів: прозорі для використання у темний час доби або у хмарну погоду, жовті для кращого захисту від відблисків та покращення контрастності, та чорні для захисту від яскравого світла та покращення контрастності. Усі лінзи мають 100% захист від ультрафіолетових променів із довжиною хвилі близько 400 нм.

Окуляри Daisy X10 мають обтічну форму, що збільшує огляд, а із зовнішнього боку передбачено водовідведення. Для фіксації на голові на дужки можна начепити ремінець, довжина якого регулюється пряжкою. У комплект також входять м'який мішечок та жорсткий кейс на блискавці, який можна підвісити на сумку або носити на поясі.

Вага окулярів становить 44 г, що робить їх легкими та зручними у використанні.

Отже, захисні тактичні окуляри Daisy X10 Black - це зручні та легкі окуляри з трьома комплектами лінз, які призначені для захисту очей при виконанні різноманітних завдань та видів активного відпочинку. Вони забезпечують високий захист від ультрафіолетових променів, покращують контрастність та огляд, а також легко кріпляться на голові та зберігаються в комплекті з мішечком та жорстким кейсом.

 
Усім шанувальникам тактичного спорядження пропонуємо окуляри Daisy X10 з сертифікатом якості ANSI Z87.1!
Ми з радістю повідомляємо, що наш магазин отримав сертифікат якості ANSI Z87.1 для тактичних окулярів Daisy X10. Цей стандарт безпеки був розроблений національним інститутом стандартизації США і гарантує механічну захисту очей.
Один з основних показників відповідності стандарту ANSI Z87.1+ - це здатність лінзи витримувати пряме попадання дрібних предметів, що рухаються з високою швидкістю. Згідно з цим стандартом, лінзи тактичних окулярів Daisy X10 забезпечують захист навіть від попадання сталевих кульок діаметром 6,4 мм, що рухаються зі швидкістю від 50 до 100 м/с (177-350 км/год).

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергій Джума
    Відгук від покупця. Продавець: Військова справа

    Дуже хороші