Ремінь для АК триточковий тихий зі швидким скиданням Ranger LE2654 зелений

Ремінь для АК триточковий тихий зі швидким скиданням Ranger LE2654 зелений

Продавець:zakupu

4.6/5  ( 2940 оцінок )

512

465

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ремінь для АК триточковий зі швидким скиданням

- Призначення - зручне і максимально безпечне використання і перенесення АК та іншої подібної зброї при виконанні військових завдань.
- Вага - 150 г.
- Матеріал - пластик, ПЕ, поліамідна стрічка.
Триточковий тактичний тактичний військовий ремінь із посиленої ремінної стрічки шириною 4 см надійно фіксує зброю. Поліамідні стрічки вирізняються досить високою міцністю, підвищеною стійкістю до зношування, а також стійкістю до впливів зовнішнього середовища. Тому поліамідні ремінні стрічки знайшли широке застосування під час пошиття військової амуніції.
З одного кінця ремінь кріпиться до зброї тихим безшумним джгутом, з іншого боку - універсальний тримач на липучці. Безшумне тихе кріплення забезпечує скритність і додаткову безпеку військових.
Конструкція
Міцність на розрив:
- стрічка - 122 кг;
- фастекс - 50 кг.
Завдяки регуляції пряжками ремінь підходить на будь-який розмір. Великі фастекси дають змогу скинути зброю окремо або разом із ременем навіть у повній темряві. Прогумована стрічка біля кріплення зменшує тряску зброї під час швидкого переміщення по місцевості.
Триточковий ремінь ТТХ є гібридом одно- і двоточкового варіанту. Він надягається петлею через голову і на головну руку, як "одноточковий". Кінець петлі з'єднується з прикладом зброї, а третя точка - з передньою частиною автомата, як двоточковий ремінь. Звучить складно, але має суттєві переваги перед іншими видами ременів.
Переваги використання
Триточковий ремінь ТТХ відмінно справляється з фіксацією на тілі й утриманням зброї в потрібному положенні під час руху. З його допомогою транспортування автомата стане легшим, ніж з двома іншими типами ременів.
При закритому фастексі швидкого скидання ви можете переносити зброю щільно на грудях або спині, зберігаючи руки вільними, як при використанні двоточкового ременя. В іншому випадку ви отримаєте можливість вільно переводити АК у бойову готовність з будь-якого положення, як при використанні одноточкового ременя.
Триточковий ремінь ТТХ дає змогу легко діставати автомат навіть під час руху на високій швидкості полем бою і легко утримувати зброю на тілі в будь-якому положенні.

Характеристики

Фіксація
Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами