Ніж Нескладний Танто Десантний Тактичний з чохлом Кайдекс під Моллі

Довжина клинка, мм
  • 128
Матеріал клинка

Ніж Нескладний Танто Десантний Тактичний з чохлом Кайдекс під Моллі

Продавець:Totalmax

4.6/5  ( 264 оцінок )

1 500

1 248

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

69

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж нескладаний UT124

Міцний та сучасний універсальний фіксований ніж у дизайні «міський тактик» («urban tactical»).

Що таке тактичний ніж?

Тактичні ножі – міцні та надійні, в їх конструкції використовується багато технічних та дизайнерських рішень, запозичених з бойових моделей.

При цьому, з погляду закону, тактичний ніж залишається господарсько-побутовим інструментом. Для його купівлі та носіння не потрібно мати спеціальних дозволів та супровідних документів.

Для міських тактиків характерне поєднання легкості та невеликої товщини, що дозволяє приховане носіння ножа під одягом в умовах сучасного мегаполісу.

Ці ж особливості роблять міський тактик гарним вибором у якості допоміжного похідного ножа. Він не додасть зайвої ваги до екіпірування, не буде громіздкий, не буде заважати сідати, вставати і, за необхідності, навіть лягати та повзати. Але при цьому, буде досить міцним, щоб впоратись з досить серйозною роботою.

Основні характеристики ножа

Довжина клинка – 128 мм, товщина – 2,4 мм. Ці параметри дозволяють характеризувати ніж, як хороший різак, який має непогану почність. Мабуть,  не варто використовувати замість лома, але для серйозної роботи він цілком пригодиться.

Клинок має форму близьку до американського танто. Це – дуже прочний та ефективний профіль клинка, що отримав велику популярність у всьому світі. Ножі танто настільки цікаві, що заслуговують окремої розмови. Про всі подробиці ви можете дізнатись із статті у нашому блозі.

Рукоять – фултанг з накладками із міцного та стійкого до впливу середовища композиту G10. Сталевий хвостовик, що йде на всю довжину рукояті, гарантує міцність ножа. Виріз та упор під пальці підвищують надійність хвата. Текстурована G10 відома тим, що не ковзає та добре чіпляється за долоню. Рукоять навмисно зроблена не надто товстою, щоб спростити носіння ножа. Як уже було вказано вище, поєднання міцності та компактності – одна з «фішок» цього ножа.

У тильній частині рукояті є темлячний отвір. Пара отворів в передній частині рукояті дозоляє протягнути крізь них темлячний шнур, чи використати їх для різного роду модифікацій (будьте обережні з модифікациями свого ножа, щоби не пошкодити його або не вивести конструкцію за рамки закону).

Ніж продається в комплекті з сучасними піхвами з кайдексу. Піхви надійно фіксують ніж, вони міцні і мають невелику товщину, що значно полегшує їх носіння.

ВИД НОЖА: НЕСКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 255

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 128

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 127

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2.4

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 37.5

МАРКА СТАЛІ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: BLACK STONEWASH

ТОВЩИНА РУКОЯТІ, ММ: 14.6

МАТЕРІАЛ РУКАЯТІ: G10

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: ТАК

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: KYDEX

МАСА, Г: 180

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 37.5
Товщина клинка, мм
  • 2.4
Довжина клинка, мм
  • 128
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».